Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Mint írtam 100-150$-os árkategória, ez legalább a duplájába kerül. Azon felül nem foglalkozom vezeték nélküliekkel. Ennek az árában AudioTechnica ATH-ES7, Sennheiser HD25-1 II lenne már amit néztem volna illetve AKG K-490 is hasonló árban van. De sajnos egyelőre nem engedhetem meg magamnak ezeket.
-
-
Xaels
félisten
Általánosságban mind nagy és ahelyett, hogy körül ölelnék a fülkagylómat rendszerint rácsúsznak és a fülem tartja a fejesek súlyát, de legalább is egy részét. Elég hamar el kényelmetlenednek emiatt. Hordozhatóság szempontjából sem az igaziak, nem férnek be a laptop táskába(nem laptop mellé, csak a táskával járok dolgozni, mert könnyen elfér és a munkalapot is tudom hova rakni). Az egyik probléma az ár, amiket néztem rendszerint már 250-300$ körül mozognak(nem csak AKG). Jelenleg egy AKG K-450esem van, de pont a hangjával nem vagyok elégedett, minden másban nagyon jó konstrukció(na jó talán a gyári kábel elég gyenge, de ez szerencsére cserélhető meg jack dugót sem nagy ördöngösség forrasztani.) A fejem formáját/méretét az is jellemzi ha azt mondom, hogy ezt a fejest is legkisebb méreten használom. Ha sikerül túladnom a fejeseimen akkor bepróbálkozom a JVC HA-S400/S500 vagy HA-SR500 illetve HA-SR75S valamelyikével. De ha nem jön be akkor kénytelen leszek valami komolyabbra spórolni.
-
bteebi
veterán
Hát tényleg elég macerás neked ez a fejhallgató vásárlás
. Cirkumaurális miért nem jó? Túl nagy? Gondolom igen (és tényleg azok is), de abban szerintem könnyebb zártat találni, jobban is szigetelnek, és szebben is szólnak. Az AKG-nak van pár ilyen terméke, és elég jól szólnak.#34: Ha van valós alapja az idézetnek, akkor még lehet is értelme. Ettől függetlenül abban nyugodt szívvel megállapodhatunk, hogy egy kicsit túl van árazva így is.
-
emre
veterán
Egy részről igen, és nem értem hogy ez eddig miért nem jutott mondjuk a Genesis, Pink Floyd, DreamTeather vagy esetleg a Metallica eszébe az ötlet.
Másrészről van némi igazság ebben is:"A Motörhead egy fejhallgató kollekciót ad ki azzal a céllal, hogy autentikusabb rock-élményt nyújtson a hallgató füleinek. A gitáros Phil Campbell azt nyilatkozta, „Azt akartuk, hogy új, jobb hangzást adjunk elsősorban saját zenénknek, de általában a rockzenének is. Olyan embereknek terveztük, akik értékelik a mid-range és a gitárjátékok kihangsúlyozását. Rengeteg a drum-and-bass cucc manapság, amivel nincs is gond, de ezzel olyanokat célzunk meg, akik szeretik a mid-range hangzást.”
-
Ez is csak egy marketing fogás, ami arra épül,hogy a rajongók majd megveszik, és ezzel biztos bevétele lesz a cégnek és a Motörhead-nek.
-
törölt tag
Na ez aztán nem semmi fejhallgató

-
Xaels
félisten
Igen olvastam, de egy saját hallgatózás után jobban el tudnám dönteni, de ez nem fog megesni mert ki van húzva a listáról. A K450-emmel jellemzően Sentenced-et nem tudok hallgatni mert egyszerűen a sok mély miatt kicsit maszat lesz a zene 1-2 doomosabb számnál. [link]
(#27) schawo: supra-aural kellene.
-
Xaels
félisten
Még be is jönne a Bomber, de próba nélkül is tudom, hogy 10percnél tovább nem lenne a fejemen. Eleve elég kicsi a fejem és relatív magasan ülnek a füleim ezért tuti nem maradna a fülemen és rácsúszna a fejemre teljesen. A távirányító rész felesleges, emiatt a jack-et sem könnyű cserélni ha megtörik a kábel és mivel a kábel sem cserélhető alapból. Kár, pedig Lemmy-éket nagyon szeressük és itt a kedvencem tőlük [link]
Marad a további keresés. Baromira nehéz supra, zárt fejest találni ami 100-150$ között mozog árban, jó a fejemre és a méllyel nem csapja agyon egyes zenéimet.
-
[CsuCsu]
őstag
Épp ezért írtam csőlátást
Mituán van egy jól bevált cuccom, amit nem tervezek lecserélni, nem is nezegetem annyira, hogy mi történik az iparban, szimplán élvezem a darabot amíg él. Nem hiszem, hogy a közeljövőben olcsóbban hozzájuthatnék lényegesen jobbhoz és nem is tudom, lenne-e értelme számomra. -
schawo
titán
válasz
Solicidium
üzenetére
Egész pontosan minden egy kalap szar HD25-1 II alatt. Az olcsó (50k alatti) termékekkel a Seni átaludta az elmúlt évtizedet. Megjelentek a jobbnál jobb fülesek a távolkeleti gyártók kínálatában, emiatt mindenki igazította az árcímkéjét, de a Seni marketingesei szaporaf*sás miatt 10 éve a budin ülnek.
-
Zimmy88
tag
És miért pont 68 ohm?

-
Valóban. A HD201, 202 nagyon tompa, a kis CX-ek a maguk kategóriájában igencsak versenyképesek (voltak), a 400-as HD-k közül sem volt olyan, ami az említett 500-asok szintjét megütötte volna, ráadásul utóbbiaknak a végső 20 ezer alatti árukkal nemigen akadt vetélytársuk. MX-ből ami 400-ast hallottam, az az earbudok közt kiemelkedő volt.
-
fi:zi'k
nagyúr
Hát ez bizony teljesen értelmetlen elfogultság.
Rengeteg jó fejhallgató van amin nem a Senni logója díszeleg.
Egyébként ha nem töröd el vagy hasonló, akkor 10-15 évet is ki fog még bírni jó eséllyel. Persze párna vagy kábel csere szükséges lehet.(#17) Solicidium
A Senni a HD600 alatt leginkább a nevéből él. Van 1-2 vállalható modell, de nem jellemző. -
Zoli133
addikt
válasz
Solicidium
üzenetére
Fejhallgató: HD 201, 202, 203, 205, 215, 497, 555, 558, 598
Fülhallgató: cx 300, 400, mx széria pár darabja (nem emlékszem konkrét típusra)
A listából az 555 (és családja) jó vétel volt kifutó árán (18k körül), de eredeti 30+os árát szerintem semmiképpen nem érte meg, -
Apika
addikt
Ha még az együttes tagjainak aláírása is rajta lenne, akkor tuti kasszasiker...
-
-
[CsuCsu]
őstag
Lehet hogy csőlátás (hallás?) alakult ki bennem, de amire nincs ráírva, hogy Sennheiser, már meg sem nézem manapság
. Lehet, hogy a HD650 kicsit magasra tette a lécet, de bízom benne, hogy az eddigi 5 év után még 5-öt kibír. -
emre
veterán
Azért lassan ideért a hír.
Ha csak az ipon dátumot nézzük sem gyenge teljesítmény ilyent lehozni.....Szóval ennek max annyi hír értéke van hogy Lemmy gyengélkedik.
(De azt még nem olvastam a Blikk-ben szóval nem biztos.
)mod:
Na keresgélek a témában:

Az Edigital már nem is forgalmazza 07.31. óta.
[link] -
Volt (bal) szerencsém a Motörhead fejhallgatókhoz és fülhallgatókhoz. Nem túl jó a hangzásuk.

É -
banhammer
veterán
Eleg atlagosak a specifikaciok.
-
madgie
titán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Beats fülesek után mit vársz, itt legalább valami hallgatható, tökös zenekart raktak a brand mögé

-
bteebi
veterán
válasz
IgnisFatuus
üzenetére
Van benne igazság
. Mondjuk ha minden legendás(abb) együtteshez (pl. Pink Floyd, Queen, Ámokfutók) adnának ki ilyen fejhallgatót, akkor talán el lehetne karistolni az eladásokból rövidebb távon, így viszont nem hinném. -
IgnisFatuus
aktív tag
Komoly piaci rést siekrült betömni ezzel a termékkel azt hiszem....
-
bteebi
veterán
Egész vagin néz ki, bár engem a hangminősége jobban érdekel
. Valószínűleg az se lesz rossz, bár valószínűleg a hangminősége alapján nem éri meg az árát. A gyűjtőknek, fanoknak persze kötelező darab
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Cirkumaurális miért nem jó? Túl nagy? Gondolom igen (és tényleg azok is), de abban szerintem könnyebb zártat találni, jobban is szigetelnek, és szebben is szólnak. Az AKG-nak van pár ilyen terméke, és elég jól szólnak.
Az AKG-nál méretbeli gondok vannak. Mondtam nem könnyű
Mituán van egy jól bevált cuccom, amit nem tervezek lecserélni, nem is nezegetem annyira, hogy mi történik az iparban, szimplán élvezem a darabot amíg él. Nem hiszem, hogy a közeljövőben olcsóbban hozzájuthatnék lényegesen jobbhoz és nem is tudom, lenne-e értelme számomra.

Rengeteg jó fejhallgató van amin nem a Senni logója díszeleg.
. Lehet, hogy a HD650 kicsit magasra tette a lécet, de bízom benne, hogy az eddigi 5 év után még 5-öt kibír.

. Mondjuk ha minden legendás(abb) együtteshez (pl. Pink Floyd, Queen, Ámokfutók) adnának ki ilyen fejhallgatót, akkor talán el lehetne karistolni az eladásokból rövidebb távon, így viszont nem hinném.