Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
A hozzászólásomra adott válaszodat csúsztatásnak érzem. Én leírtam a konkrét tapasztalataimat. Nem azt írtam, hogy a nagyvilágban így meg úgy mi van (szerintem), hanem azt, hogy akkor és ott mi volt az én környezetemben.
Az, hogy látatlanban megkérdőjelezed a volt kollégáim tanulni akarását/tudását esetleg azt, hogy én fel tudom-e mérni, hogy mi volt a viszonylag szűk környezetemben, az eleve nevetséges. Utaltam rá, hogy fejlesztők voltak a kollégáim mindenhol. Viszonylag fiatal csapat, nagy nemzetközi szoftverprojektek, nem "Jóskapista BT-nek tákoltunk honlapot 100-ért".
A desktop Linux pedig fejlődött és javult, de a Linux desktopra való bevethetősége még mindmáig problémás, a fő problémák pedig még mindig ugyan azok mint mindig: amellett hogy a platform széttöredezett azok a nagy szereplők akik munkát ölnek a Linuxba elsősorban nem abból a célból teszik, hogy a Linux legyen a next gen deszktop platform, hanem hogy legyen egy platformjuk ami futtatja a saját (gyakran fizetős) szerveralkalmazásaikat vagy infrastruktúrájukat anélkül, hogy egy konkurens cég platformjának lennének kiszolgáltatva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest