Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
Közben körbe néztem kicsit, még Dél-Koreában sincs az EF széria. Pedig náluk hónapokkal a világpiaci megjelenés előtt lehet már kapni az ilyen termékeket. Valószínű fals infó ami az mm honlapján van.
Szinte biztos vagyok, hogy szeptemberben derülnek ki a részletek ezzel kapcsolatban, az oled tv-k hdr támogatásával együtt. -
djg
aktív tag
Nekem St60 van es van cicerges. Eleinte zavart, de mar megszoktam. Fórumban is rákérdeztem. Venti hang nincs, bár ebben nem tudom van-e aktív
Mindenesetre ha nagyon nem bírod megszokni jó pénzért átveszem Egy jó vt60-nál nincs is jobb mai napig. Igaz a 65col sok lenne nekem -
Partz
senior tag
Ha a realitást nézzük, külföldi árképzés mintáján.
55EG9600 1 699 999,-Ft
65EG9600 2 699 999,-FtEf széria még sehol nincs a világon. A 65"-ös modellek biztos, hogy arányaiban drágábbak lesznek az 55"-ösnél. Lg benfentes infók szerint, az uhd oled panel kihozatal még nem túl jó nagyobb méretben. Első körben az 55"-ös panelek tömeggyártására állnak rá.
-
Strezi
őstag
Igen, eddig ezek az infók voltak...
Azért is emeltem ki az új konkrétumokat Persze majd annyiba kerül, amennyiért ténylegesen megveszik [link]
65EF9500 2 699 999,-Ft
65EG9500 2 149 999,-Ftvalamint
55EG9500 1 699 999,-Ft Ezt kicsit tularaztak. szerintem a 65-höz képest...
[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Partz
senior tag
Tudtommal sík képes változat még nincs, év végére ígérik, ez olcsóbb lesz kicsit a hajlítottnál ef950-es széria számmal. Lesz még egy harman/kardon soundbar-ral szerelt sík képes változat is valamivel erősebb proceszorral, ami valóban drágább az íveltnél, ef980-as széria néven.
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Mediamarktnal megjelentek végre a 4K modellek! Szállitas ismeretlen időben...
Érdekes módon a flat 65 drágább mint a hajlitott???
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Squirrel
őstag
-
Ijk
nagyúr
Az vitathatatlan hogy az OLED kontrasztban a legjobb plazmákat is veri, itt az LCD-t meg sem említem mert köze nincs ezen a téren egyikhez sem. De a teszteket olvasva bizony a mozgóképmegjelenítés még közel sem az igazi, valószínűleg itt is BFI lesz a megoldás mint LCD-nél. Az árak meg még nyugodtan csökkenhetnek addig, a felét már talán megéri, dehát új technológiáról van szó ugyebár.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
veterán
Azért még messze vagyunk a szerethetö ártól.
duree54
-
imibogyo
veterán
-
flexxx2
őstag
válasz -=RelakS=- #22 üzenetére
Én S5öst néztem (haveré) és mondhatom jó képe van. Az IPS-es nexus4em elbújhatott mellette.
De mivel más a technológia LG oled és amoled között, lehet van különbség.[ Szerkesztve ]
-
-=RelakS=-
veterán
mondjuk a helyzet az, hogy ha jövőre megjelenő oled paneleknek olyan gáz képe van, mint a Samsung Galaxy S2 telefonomé volt akkor felejtős a történet.
Monduk most van S4 mini a vállalattól, az mintha már jobb minőségű lenneItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
flexxx2
őstag
-
-=RelakS=-
veterán
Meg az LCD-sek is (pl én)
A mostani LG-m képe elég szar ahhoz, hogy ha jövőre emészthető szintre esnek a használható kb42"-os UHD Oled-ek, akkor egyet megnézzek közelebbről. (igen, főleg monitornak használom a tv-t)
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Partz
senior tag
A cikkben szereplő modellekben (55ec930v) másodgenerációs oled panel van. Az első generációs tv-k most olyan 2000 dollár körül mozognak (55ea970v).
Idén állt át az Lg a 4k oled panelek gyártására, most a raktáron lévő felhalmozott full hd készletet ürítik. Ezért lesz forgalomban még idén a tavalyi modell, valamivel alacsonyabb áron. -
flexxx2
őstag
Érdekes, hogy amikor oled hír van akkor ide gyűlnek a plazmások egyből (pl én is)
-
joey04
titán
hajrá hajrá, nagyon remélem kihúzza addig a G30 mire lesz 300 körül egy addigra alapnak számító fhd modell 50" környékén.
-
Squirrel
őstag
Sajna 0 km-es koratol ezt csinalja, forumban kerdeztem, azt mondtak, hogy ez valamilyen szinten sajnos normalis, a plazma velejaroja. En nem tudom, nem volt meg plazmam. Ha total feher a kep (pl. Tronok harcaban mikor eszakon a havas tajon bolyonganak vagy feher hatteru reklamoknal) akkor hallatszik, egyebkent nem, csak a ventillator hangja, de az nem zavaro. Nem tudom, ha elkezdek reklamalni, mit szolnanak hozza.
-
FefeeX
veterán
A régi 37PV70-es Pana plazmám szintén cirpog a világos képeknél, ez valami tekercselés hiba lehet, viszont az 50GT30 semmi hasonló hangot nem ad ki. Szerintem ez még akár garanciális javítás is lehet, ha van garid (a PV70 5 év után kezdte el kb, azelőtt nem adott ilyen hangot)
-
Squirrel
őstag
válasz xboxfreak #11 üzenetére
Mondom a szinnel semmi gondom nem volt, viszont mozgasmegjelenitesre nekem nem tetszett. Irtam, hogy nehez megfogalmazni es ez szubjektiv velemeny. Abszolut nyitottan alltam a temahoz, vegul a panasonic plazma mellett dontottem. Nem akarok csatat inditani itt, hogy melyik TV jobb, rosszabb, en igy lattam. Mindenki azt vesz, amit akar.
-
Squirrel
őstag
Lehet, hogyha nincs mellette plazma, nem tunt volna annyira fel. igy feltunt. En elso generacios OLED-et nem vennek, pedig akartam. Igy vettem helyette plazmat, aztan ha kiforr az OLED, akkor cserelek. Kepminosegre nagyon meg vagyok vele elegedve, ami zavar, hogy nagyon vilagos tartalomnal hangosan zug, ami nappali tv-zesnel nem zavaro, viszont este, lehalkitva mar feltunik.
-
Sicilian
addikt
Csökkenjenek csak az árak ! 2-3 év múlva megint aktuális lesz nálam a TV csere.
nothing is true everything is permitted..
-
imibogyo
veterán
Ugye ez eléggé termékfüggő és főként képfrissítés kérdése, hogy melyik tv-nél zavaró és melyiknél nem. Én laptopot kötöttem egy MM-es LG OLED-re, hát sok mindent lehetett rá mondani, de hogy rossz lett volna a mozgásmegjelenítése azt nem... Pedig játékot is néztem rajta, meg filmet is.
-
Squirrel
őstag
Neztem tv-ket. egymas mellett, mikor vasarlas elott alltam. Volt 4k-s hajlitott csoda, ez az LG, "normal" LCD, meg a Panasonic VT60-asa egymas mellett. Szinre gyonyoru volt a demo es normal full HD-s musor is az elso ketton, nyilvan a bolti fenyviszonyok a plazmanak annyira nem kedveztek, viszont mozgasban nehez megfogalmazni, de olyan rocogosen ment az auto, futottak a focistak meg ugrott a siugro. nem volt annyira folyamatos a mozgas. Tenyleg latni kell eloben, kulonbozo tv-k egymas mellett es jo minosegu forrasbol szarmazo tartalommal.
-
flexxx2
őstag
Hát én 2500$-t látok ott 1690 helyett.
-
QwErTy42
addikt
Rögtön kettőt kérek!
Amúgy amióta az asszony Lumia 735 boldog tulajdonosa, egyre többször kérdez rá, hogy mennyibe kerülne egy olyan tv. Amikor meghallja, hogy 600-800 rongy, akkor inkább nem akar tévét a hálóba.
(#2) Squirrel Tényleg? (komolyan kérdezem)
Miért?[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
wolfman
veterán
Még menjenek csak lefelé azok az OLED árak.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest