Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
Amíg szar van addig veréb is
-
FattyDove
őstag
Tehat most le lett irva az, ami legalabb 20 eve tortenik, csak most elerte a kriptot is....
-
Béééla
őstag
A legnagyobb baj, hogy (még régen) én naiv azt hittem az NFT + domain kapcsán, hogy NFT gyártásával lehet majd valamilyen domaint "csinálni" és menedzselni.
Erre kiderül hogy klasszikus domain, csak "menő " kriptó végződésekkel, ami pont nulla innovációt hordoz. -
Lionel
csendes tag
Előfordult már, hogy egy magyar "vállalkozó" "megvásárolta" Leonardo da Vinci: Az utolsó vacsora című falfestményét, majd visszaigénylete az ÁFA-t.
-
btprg
senior tag
A sok idióta nem tudja hogy mire költse el értelmetlenül a felesleges pénzét. Egyik idiotizmus jön a másik után. Amíg van egy még nagyobb barom addig működik az üzleti modell
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest