Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
válasz
1 among many #165 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
1 among many
tag
Csak most, majd 2 évvel az elkészülte után olvastam el ezt a beszámolót - valaki linkelte egy másik topikba - de talán nem baj, ha ennyivel később is gratulál valaki. Szép munka!
-
solaris17
aktív tag
Ez gyönyörű munka.
-
Zige1
csendes tag
Nagyon komoly! Le a kalappal!
-
steeel35
tag
Hú, hát hozzám még csak most jutott el a cikk, és ehhez mást nem lehet hozzáfűzni, csak amiket az előttem szólók már megtettek. Öröm látni, hogy ilyenek is vannak kis hazánkban. Minden elismerésem.
-
balint18
tag
Öröm volt nézni a képeket és a leírást is közben
csak gratulálni tudok
-
Lewzke
őstag
nagyon pofás lett. én azért a hangszóró tartókat is lefesteném az összhatás kedvéjért.
-
Cefet
aktív tag
Nem vagy normális...
Profi munka... -
BlackSoft
addikt
Nagyon szép munka! Ilyet nem mindenki tudott volna elkészíteni.
-
ssj81
aktív tag
Nagyon profi munka,büszke lehetsz magadra!
-
SRII
őstag
ez ez valami....brutális, kreativitás, tudás, itt minden megvan. hihetetlen, míg tudnának megvalósulni ha még támogatást is kapnának az ilyen magyar ügyes emberek...eszméletlen sok munka lehetett vele, sok este, sok faragás sok agyalás, hát nálam az első helyet vitted!!!
-
Blum1866_2
tag
Nagyon komoly,lenyugozo munka! Gratulalok!
-
kickboxko
tag
Gratulálok !
Nagyon szép aprólékos munka !
-
feco72
Modder
Nincs hozzáfűznivalóm
-
jones965
Modder
Bármi is jön ki a kezed alól, csak:
-
Apika
addikt
Nagyon szép lett! Még elolvasni, a képeket átnézni is "komoly munka" volt, nemhogy megcsinálni részedről... Gratulálok hozzá!
-
Findzs
addikt
bekaka bepisi
kiváló munka
egy új egérpadot is modolhatnál
-
Bari
Modder
válasz
Neil Watts #131 üzenetére
Köszönöm
-
Most olvastam végig minden részletre kiterjedően, s szóhoz sem jutok.
Gratulálok!Üdv. core2
-
Bari
Modder
Szia
Köszönöm
A cél a fekete festés volt, így került a választás az mdf anyagra, a több rétegből történő ragasztása miatt nem lett volna szép a sima lakkozás. Majd teszek fel közelebbi képet a ragasztási illesztésekről, azon jól látszik, a lakkozás még jobban kiemelte volna. A következő nagy projektem viszont fából , jobban mondva rétegelt lemezből készül, az csak lakkozva és néhol lazúrral lesz kezelve, hogy a fa erezete megmaradjon. -
Puma K
nagyúr
Hali!
Nagyon szépen dolgozol, eszméletlenül tetszenek a munkáid!
Viszont sajnálom, hogy full feketére fújtad le az egészet, így olyan műanyag érzete van, legalábbis a képek alapján. Én lehet lelakkoztam volna csak.
Üdv
Puma -
Bari
Modder
#123 macilaci78: Köszönöm
Célszerszámot nem készítettem, egy sima lapos csavarhúzó segítségével ki lehet húzni.
#124 Ygg, #125 hun_gery : Köszönöm
#126 tvamos: Köszönöm
Az első helyet Csabi112 xBlue nevű gépe kapta, szerintem teljesen megérdemelten. A blogjában a befejezett gépről még nincsenek képek, remélem pótolja majd, de ebben a cikkben találsz róla képeket.
-
tvamos
nagyúr
Gratulalok! Rengeteg munka van benne, en elso helyet adtam vona! (Mondjuk kicsit azert kivancsi vagyok, ki alkothatott jobbat...)
-
hun_gery
aktív tag
Jasztakurv@!
Gratulálok!
Brilliáns, igényes, profi munka! -
Ygg
senior tag
Nagyon állat a cucc, gratulálok!
-
macilaci78
nagyúr
Azért az érdekelne, hogy készítettél-e célszerszámot az Ethernet kábel kihúzásához... -
8zabi
őstag
elképesztő...
-
8th
addikt
A legtöbbünk számára már az is über modding kategóriába esik ha átalakítjuk vagy átfújjuk a pc házunkat és beharisnyázzuk a kábeleket. A kicsit zakkantabbak már legyártanak ezt azt a gépükhöz. Viszont ilyen igényes és részletgazdag kivitelezést elég ritkán látni még külföldi oldalakon is! Emelem kalapom mester nekem sosem lenne türelmem egy ilyen kaliberű munkát végigcsinálni.
-
HawerKing
őstag
Ez igen cimbora egy igazi Mcgywer veszett el benned.... "feldobjak csavar, leesik helikopter"
Szep masina lett s a cikk is jo. -
MongolZ
addikt
Pici "kritika": Megmondom őszintén, nekem végig az járt a fejemben, hogy ha ez dönthető lesz, akkor az brutális lesz... sajnos nem lett az. Ettől függetlenül látszik rajta a nagy mennyiségű és precíz munka, nálam 10/9.
-
Uram!
Nem tudok mást mondani, hogy mind a precizitásod, kitartásod, kreativitásod és a jó értelemben vett fanatizmusod a modding irányába....... nah le a kalappal előtted!
Az ilyen munkák, emberek és részletesen dokumentált "esetek" töltik meg ezt a lapcsaládot olyan tartalommal, ami miatt sokunk kezdőlapja.
Nagyon szépen köszönöm neked, hogy volt alkalmam látni egy ilyen szép és ötletes mod születését!
És természetesen gratula az eredményhez!
-
kovee01
tag
Súlyos, minden elismerésem!!!
Mikor láttam mi készül mondom igen és a hűtés erre jöttek azok a hajlítások nagyon szép és igényes, egyedi munka!!!
Ha lenne minden eszközöm lehet én is nekifognék...
-
danikollar
őstag
Grat hozzá! Ez kreativitás felsőfokon!
-
>Deego..
senior tag
Gratulálok, nagyon szép munkát végeztél.
-
Na ez az, nekem ez a max. ami elérhető + se idő + se pénz, így már elég macerás
Mindenesetre azért amikor akad rá pénz, akkor én is szeretek (szeretnék) alkoni ilyesmiket
Mondjuk elsősorban elektronikával foglalkozok, ahhoz meg azért elég sok minden akad, most leginkább egy Dremel kéne, készülékházak faragásához.(Ja, meg 5. emelet és panel?! Nekem tégla, és 3., feljebb kéne menni még 2 emeletet
)
-
Bari
Modder
#104 Tara9714, #105 ggeleven, #108 Kube, #109 Renok: Köszönöm
#106 Töpi: Minél előbb elkezded annál hamarabb lesz nagyobb gyakorlatod benne, úgyhogy Moddingra fel!!
#107 hcl: Annak idején még 5 emeleti panelban kezdtem a moddingot, a szobámban az íróasztalon, meg kint az erkélyen, az eszterga éppen,hogy elfért, nem mondom, hogy ideálisak voltak a körülmények, de meg tudtam csinálni akkor is azt amit szerettem volna. Nyilván időnként kompromisszumokra kényszerül az ember. Rácsot kis méreteken én sem találtam sehol, csak teljes vagy féltábla méretben (2000×1000mm) de a fél tábla ára meg a szállítási költség annyi volt mint máshol a teljes tábla a szállítási költség nélkül. Kénytelen voltam egy egész táblával megvenni, ami nem volt kis összeg, de bízok benne, hogy a maradék majd egyszer elfogy (apróban hirdetem már egy ideje, ha bővebb infó kell írj pü-t)
-
Ez valami elkepeszto lett, ilyen nincs is
Mar a maga a dokumentacio is fenomenalis, hat meg a kesz termek.
Ujat nem tudok irni, kb. minden leirodott, amit en hozza tudnek tenni, max meg csak annyit, hogy teljesen lenyugoztel!Ja es gratula a Parodhoz, es minden skilledhez, meg a helyezeshez is nyilvan!
-
Kube
senior tag
Gratulálok a masinához, én Veletechen is már megcsodáltam tényleg nagyon szép munka.
-
Iagz, ezek egy része van, de a többire esély sincsen mostanában. Plusz ezekhez sem árt pl. hely, ahol használod, egy 3. emeleti lakásban elég macerás
Néha megoldom, de pl. amikor fa házakat építettem, akkor elég sokáig káosz volt.Izé! Még azt akartm kérdezni, hogy honnan volt a rács? Sehol nem találtam olcsó rácsot, nemrég kerestem...
-
ggeleven
őstag
Minden elismerésem!
Csak lapoztam és lapoztam és nem tudtam, hogy hova lehet ezt még fokozni! De tudtad!Gyönyörű munka!
-
ƬΛЯΛ
senior tag
ÚÚÚ ezeket a fajta munkákat imádom a legjobban! Gyönyörű lett! Gratulálok
-
Bari
Modder
Egy olcsó fúrógép, egy kis sarokcsiszoló, pár fémreszelő, esetleg vasfűrész nem olyan nagy tételek, hogy ha nem is egyszerre de ne lehetne beszerezni őket. Ezekkel a szerszámokkal már elég sok módosítást el lehet végezni. Ráadásként esetleg egy kicsi multigép ami még jól jöhet, de nélküle is rengeteg mindent meg lehet csinálni.
#102 Armagedown: Köszönöm
. Szerencsére birka türemlem van, és amit a fejembe veszek...
-
Armagedown
őstag
Nagyon ügyes vagy, én már az elején feladtam volna !
-
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek aki hozzászóltMegtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra.
#81 Toi-Toi:
Megvan a beütésem hozzá
#83 gaben1117: Köszönöm
Megközelítőleg 200 óra, de nem irkáltam mikor mennyit foglalkoztam vele.#89 peto.istvan Köszönöm
Az MDF-nek nem túl szép a natúr színe, és a rétegek ragasztásánál a ragasztási vonal eléggé látszódna ha nem lenne a festékkel takarva. A következő nagy projektnél csak lakkozni és lazúrozni fogok.
#91 MR_Joe: A moddingot lehet művelni úgy is, hogy keveset költ az ember, igaz szerszámok és eszközök nélkül nem lehet alkotni, de kis kreativitással sok mindent meg lehet oldani kevés szerszámmal is. Nem kell tízezreket költeni ha az ember fel tudja használni a környezetében fellelhető anyagokat. A MonitorPC-re is a lehető legkevesebbet költöttem. Eladtam a korábban használt monitorjaimat, amiből meg tudtam vásárolni a két burkolat nélkülit, és még maradt is belőle. A legnagyobb kiadás a perforált lemez beszerzése volt, melynek jó ha a negyedét használtam csak el, a maradékot hirdetem egy ideje már az apróban, remélhetőleg egyszer majd elfogy. Ha a gépbe beépített és felhasznált anyagokat számolom összesen kb 20e ft körül állt meg, ami ugyan nem kevés de nem is olyan sok.
#95 Töpi: Köszönöm
Moddingolni kell és akkor a tapasztalat is több lesz, egyre több olyan dolgot meg fogsz tudni csinálni, amit az elején álmodni sem mertél. Nekem sem 1 év alatt jött össze az a tapasztalat ami van, hanem úgy 15 év alatt. Nagyságrendileg kb 200óra körül volt a gép készítésével töltött idő.
#96 hcl: Minimális szerszámokkal is lehet szépet és maradandót alkotni, ha a késztetés megvan, a kézügyesség jön majd magától egy idő után, az első átalakításaim nekem sem komplett gép építések voltak, ma már nem is mutogatnám őket, de akkor nagyon büszke voltam rá hogy sikerült megcsinálni.
#99 Turion: Köszönöm
Egyedinek elég egyedi lett szerintem is, hasonló modot nem láttam a külföldi modding oldalakon sem, remélhetőleg a DCMM-en is tetszik majd az embereknek.
-
Turion
csendes tag
Ez... nagyon komoly! Kérlek fogadd őszinte elismerésem! Ez igazán nem mindennapi munka. Borzasztóan igényesnek tűnik és persze egyedi!
-
Valzor
aktív tag
WoW
-
-
Töpi
tag
Gartulálok én is. Nem semmi, én a felét nem merném megcsinálni, pedig nem esik ki a kezemből a csavarhúzó
Komolyan nem értem, hogy az itt lévő fórumtársak, hogy tudnak ennyit a moddingról.
Ha nem túl pofátlan kérdés, mennyi időd "ölted bele"?
-
HookR
addikt
Meglátszik a rengeteg ráfordított munkaóra, remek masina lett. Gratulálok!
Ha azt nézzük, hogy 17 oldal 17 lapletöltést generál olvasónként, nem meglepő, hogy pörög a számláló és még fog is bőven
(Ez persze nyilván idealizált esetre értendő, bizonyára az egyes oldalak lapletöltéseinek számából kirajzolódik egyfajta szórás, hisz nem mindenki néz meg minden oldalt, illetve van aki néhányat többször is. Na de ez nagyon off...
)
-
Szabolcs75
csendes tag
Te jó ég.Ez valami fantasztikus.
Gratulálok a remekműhöz! -
Nagy ötlet, és a szokásos minőségű kivitelezés!
-
MR_Joe
senior tag
Kár, hogy ebből megélni nem lehet egykönnyen, pedig ha valaki, hát Te megérdemelnéd
Igen, tudom hogy kell beütés a moddingoláshoz, alap/kezdő szinten én is művelgetem, ha van indíttatás
Ötleteim is vannak, csak anyagi háttere nincs meg. Asszonka legyilkolna, ha tízezreket lőnék el gépekre
-
paramedic
aktív tag
Gratulálok, kiváló munka!
-
törölt tag
Le a kalappal. Rengeteg órát öltél bele úgy gondolom. Tényleg nagyon pofás. Mondjuk én meghagytam volna natúr színben. Gratula hozzá és a díjhoz is!
-
Expulso
tag
Nagyon szép munka. Minden elismerésem, gratulálok.
-
FAR
tag
zseniális, minden elismerésem
ezek után nem is csodálkoznék, ha magánrendeléssel is felkeresnének. -
trufa12
addikt
Hát .... nah hát
-
A kéket vágd el, a kéket!!
Gratulálok
-
Tamás9x
őstag
Ez kegyetlen profi lett
-
gaben1117
senior tag
Minden elismerésem a tiéd! Lehet már kérdezték előttem, de kb. mennyi munkaóra van benne?
-
Stef3
csendes tag
Minden tiszteletem és csodálatom a tiéd!
-
Toi-Toi
tag
Haver! Te beteg vagy!
BIG UP! Sok gyártó megirigyelehtné
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek aki hozzászóltMegtisztelő a véleményetek. Nézzétek el, hogy nem válaszolok minden hozzászólásra.
#62 sing1ep1ayer: Köszönöm
A verseny előtti hétig amint kész voltam egy munkafolyamattal meg is szerkesztettem a cikk azon részét, így folyamatosan íródott, szerencsére nem egyszerre kellett az egészet megírni. A kb utolsó másfél hét történésit csak a cikk befejezésekor írtam meg. A mod elkészítése azért több idő volt
#67 Béééla: Azért meglepődtem, hogy ilyen rövid idő alatt elérte a 30e-et, ami mostanra már meg is haladta az 53e-t is
Sajnos fluxuskondenzátorom nincs, pedig egy jó kis időkibővítőt lehetne belőle készíteni
Használtan biztos találsz még 19"-os LCD monitort, de azok már 5:4-es arányúak szoktak lenni.#71 chris-v: Köszönöm
A két monitor együtt a gyári, összehegesztett fém burkolattal 10kg. A gépet összeszerelve a két hangfal nélkül a Veletech előtt mértem, 21kg volt. A két hangszóró kb 1kg-al ha növeli a súlyát, ha nem felejtem el a napokban lemérem majd a hangszórókkal együtt is.#72 ViZion: A birka logó amolyan védjegyem lesz lassan, amire tehetem rárakom. A hátsó ventire a gyári rács helyett is tervben van egy birkás ventirács, csak idő hiányában a Veletech-ig már nem készült el, de a DCMM-re mire viszem már meglesz az is.
#73 MR_Joe: A moddinghoz amúgy sem árt egy kis beütés, az meg megvan, de állatorvosnál még nem voltam vele
Köszönöm#79 szoke12: Köszönöm
Megközelítőleg 200 óra környékén, nem tartottam nyilván mikor mennyit foglalkoztam vele, lehet tanúságos lett volna rögzíteni. -
szoke12
őstag
Ez hatalmas!
Minden elismerésemÖsszesen hány munkaóra volt elkészíteni sacc/kb?
-
Hawerr
tag
nagyon szép, igényes munka, grat
-
8nemesis8
veterán
Használd egészséggel!
Bámulatos az elvégzett munkád...
Csak így tovább! -
Matthu
aktív tag
Le a kalappal, de komolyan!
-
törölt tag
Na ezt hívják moddingnak! Nem találok szavakat, minden elismerésem!
-
MR_Joe
senior tag
Mondták már hogy beteg vagy?
Persze a jó értelemben! Hatalmas! Ezer gratu a géphez, valami fantasztikus munka!
Tiszteletem!
-
ViZion
félisten
válasz
andris1602 #64 üzenetére
+1
Azt kiszúrtam, nagyonbetegkirály! Lehet pár év múlva bari logós termékeket venni, olyan lesz majd mint a Bang & Olufsen! -
chris-v
senior tag
Kedves Bari!
Már több cikkedet olvastam és mindig ámulok azon milyen részletességgel dolgozol! Ez is hatalmas munka lehetett és látszik hogy szinte mindenre ami lehetséges arra odafigyeltél!
A nyák lapok simán gyári szintet ütik! Le a kalappal!
Viszont nem tudom megállni hogy egy kicsit ne kötekedjekHány kiló lett ez a kis monitor?
-
Daffchy
őstag
Az ilyen cikkek miatt imádom a Logout-ot!
Gratulálok!!!
-
Gratulálok én is! Jó nagy munka, plusz még maga a cikk is!
-
Elekke
csendes tag
Nagyon ügyes kezed van. zseniálisan jó! Gratulálok!
-
Béééla
őstag
Nem gondoltam volna, hogy alig 5 óra alatt majdnem 30e megtekintés lesz az írásomra.
Azért ha belegondolsz, miket szoktál varázsolni és EZ mi, én nagyon nem csodálkoznék
Nem találok szavakat rá, annyira jó lett. Egyrészt irigykedem a szerszámokra, (nincs a műhelyedben véletlen egy fluxuskondenzátor is?) másrészt adtál egy nagyon jó ötletet, név szerint hogy mire lehet majd a 19"-os ős-CRT monitort felhasználni (remélem kapok bele 4:3 arányú 19" LCD-t)Hát gratula!
-
hotkar
senior tag
Inkább 5 év fegyház, mint ezt végigcsinálni... Pedig szinte minden munkafázishoz konyítok valamennyit.
Gratula, nagyon egyedi és szép lett
-
valaki654
tag
Megszokott Bari-minőség.
-
andris1602
aktív tag
nagyon profi
a bari logó a legjobb
-
Bobrooney
senior tag
Gratulálok, ez nagyon állat lett! Irigykednék is de semmi hasznom nincs belőle, így csak ámulok, hogy milyen kreatív emberek vannak.
-
sing1ep1ayer
őstag
Fantasztikusan szép lett, nagyon igényesen dolgozol.
Azt nem tudom csak eldönteni, hogy a monitor PC építése, vagy ezen cikk dokumentálása és megszerkesztése került-e több időbe.
-
ilyen_85
senior tag
Az egész írás alatt döbbentem ültem a monitor előtt!
Ez nagyon komoly, elképesztően sok munkaóra lehet benne s látszik, hogy nem először "farigcsálsz"
Gratulálok, ez nagyon durva lett, voltam kinn a Veletechen, de valahogy nem jutott a monitor pc-nek elég figyelem.
Pedig megérdemelte volna, csak így tovább
-
nikilauda
senior tag
Gratulalok. Orommel olvastam.
-
fraba
aktív tag
Nem mintha "bárki" lennék, ettől függetlenül minden elismerésem. Tényleg.
Ezt a profizmust, amit láthattunk - mert hogy nem sz@rral gurítasz, az biztos!- még a nagy nevű gyárak is megirigyelhetnék, szerintem.....
-
Matada2.3
veterán
Hát. Ez. Nemsemmi.
Nagyon köszönöm a cikket
-
Bari
Modder
Sziasztok!
Örülök, hogy a Párom mellett sok mindenkinek tetszik.
Nem gondoltam volna, hogy alig 5 óra alatt majdnem 30e megtekintés lesz az írásomra.
Köszönöm a sok dicsérő, és megtisztelő hozzászólást. Nézzétek el Nekem, hogy nem válaszolok mindenkiére.#5 big-J: A felhasznált kék sata kábelek az alaplaphoz jártak, így ha nem neveztem volna be a Veletechre a gépet is azt használtam volna fel
#7 ViZion: Én köszönöm hogy olvassátok az írásomat. A gombok még nem is egészen lettek olyanok mint elsőre terveztem, a piktogramok kifestése nem lett 100%-os, persze a feladatát így is tökéletesen ellátja, de én látom az apróbb hibákat benne. Sokan mondták már hogy birka türelmem van, de nem épp ezért lett birka az avatarom
#14 fkenny: Én is örülök hogy ismét találkoztunk személyesen. Picurkának és könnyűnek mondjuk nem mondanám (21kg összeszerelve). Remélem jövőre ismét találkozunk.
#21 fischera: Megtisztelő a véleményed. Nem áll szándékomban túladni rajta
. Kedves párom használja, Neki készítettem.
#23 Rick4: Vágták már a fejemhez, hogy fanatikus vagyok, ha egyszer a fejembe veszek valamit, akkor amíg el nem készül nem adom fel, hát van benne valami
Sajnos akut időhiányban szenvedek, és nem tudom Neked elvállalni. Sajnálom, de köszönöm hogy rám gondoltál, megtisztelő
#24 Sub-ZeRo: Köszönöm
. A szerszámok és eszközök nagy részét évek alatt spóroltam össze, ajándékba kaptam vagy magam készítettem el. Szülinapra, névnapra, karácsonyra ha kérdezik mit szeretnék általában szerszámokat szoktam kérni, azoknak mindig tudok örülni. A bútorunkat cseresznye és erezett fekete bútorlapokból készítettem. Nagyon beleolvadt volna az asztallap színébe ha itt is a cseresznyéhez hasonló szint választok. A váz MDF lemezből készült, amit nem lehet jól pácolni mivel műgyantával ragasztott fűrészpor alkotja. A terv a csillogó fekete festés volt, ezért választottam ezt az anyagot. A következő nagy projektem a faház befejezése lesz, ami fából jobban mondva rétegelt lemezből készül, ott lazúrt és lakkozást fogok alkalmazni, hogy megmaradjon a fa eredeti erezete is.
#26 gery2123: Köszönöm, de én sem a monitorokat hegesztettem, csak a róluk leszerelt fém burkolatot
#28 Meglivorn: Köszönöm
. Nem tudom mennyi idős vagy, én sem úgy születtem, hogy mindent tudtam és mindenre volt megfelelő szerszámom. A tudás és a gyakorlat évek alatt rakodott rám, és a szerszámaim összegyűjtéséhez, elkészítéséhez is sok év kellett. Idestova 20-22 éve barkácsolok ezt azt, még tizenévesen kezdtem az Édesapám szerszámaival. Az első kerálmányomat manapság már nem mutogatnám de akkor nagyon büszke voltam rá, hogy sikerült elkészítenem. Ha van benned késztetés a barkácsolásra kezdj bele, apránként a tudásod és a szerszámaid is bővülni fognak majd.
#29 cildren: Köszönöm
. Nyák készítéshez nem kell sok eszköz, Elsőnek érdemes kipróbálni a filctollas rajzolást, de a vasalásos NYÁK-készítéshez sem kell semmi különleges. Olvasd el a NYÁK-készítéséről szóló írásomat, abban szinte minden kérdésedre választ találsz. A Brazosba integrált HD6310 sajnos nem tud eyefinityt, így csak szimpla kiterjesztett asztal van.
#34 Blindmouse: Köszönöm
. Elképzelhető, egyelőre nincs tervben ilyesmi, de majd idővel kiderül...
#36 ViiiiktorOC: Ötletek mindig vannak, sokszor túl sok is. Sajnos a ráfordítható szabadidőből van kevés
Köszönöm
#37 Meridian: Köszönöm
. Az MDF lemezek helyett lehetne akár azt is használni, a lehetőség meg van rá, csak megfelelő mérető 3D nyomtató és elég mennyiségű alapanyag kell hozzá. Jelenleg szerintem még nem gazdaságos a használata ekkora méretben.
#42 a2d2: A káva festéséhez szétbontottam teljesen a panelokat, és gondolkoztam a két üveglap közvetlen összeillesztésén is, de a káva átszabásával nem tudtam volna középen az lcd panelt és a mögötte lévő fényterelő fóliákat összeszorítani, így inkább nem vágtam bele.
#50 Thorus: Köszönöm
. NYÁK tervezéshez az Eagle programot használom. Az ingyenesen használható verzió is teljes értékű, minimális megkötésekkel (10×15cm-es panelméret és csak két oldal, ami hobbiból nyáktervezőknek tökéletesen elég). A dry és a lötstop fólia is az octamex cég terméke, a hobbielektornika.hu oldalon van egy fóliarendeléses téma, amit érdemes figyelni, időnként vannak csoportos rendelések. Én is ilyen rendelés útján jutottam hozzá.
#51 hege8888: Köszönöm
Ideje arra van az embernek amire szakít. A moddingra fordított időm nagy része az alvás rovására megy. Család mellett sokszor napokig nem jutok le a műhelybe. Igyekszem minden kis szabadidőt arra fordítani amit szeretek csinálni, szerencsére a Párom megértő ezzel kapcsolatban.
#52 i90venom: Az első helyet csabi112 xBlue nevű gépe nyerte, megérdemelten.
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Indulhat a tömeggyártás, és lehet is porba dönteni a Macintosh-okat.
-
alevan
őstag
Elolvastam a cikket, most megyek, megkeresem az állam. Valahol a pincében landolt.
-
FireFox1996
őstag
Meszteri munka volt
gra!
-
bárcsak nekem lenne ennyi szabadidőm. -
stvnppp
senior tag
Elképesztő!
Mi lett az első, ha ez csak második!? -
hege8888
aktív tag
Le a kalappal! Minden elismerésem!
Asszem Onkyonak, vagy más elit márkánál láttam ilyen gépet, igaz egy monitorral.
Egy kis kiegésszítő cikkben bemutathatnád, a két képernyős életet rajta.Egyébként meg irigyellek, hogy ilyen szinten van rá időd, géped, lehetőség a bütykölésre
-
Thorus
aktív tag
Szép munka, csak így tovább.
A panelok tervezéséhez milyen programot használsz? Én a Protel 99SE amit használok, a panelkészítésnél meg Positiv 20 fotólakkra világítom le a kapcsolást vagy ha nem olyan nehéz akkor gyorsban kézzel rárajzolom a panelra azt go bele a gyors maratóba
A lötstop folia-t honnan szerzed be mert errefelénk egyetlen boltban sem találok és hozni se tudnak.
Ha akarsz valami kis fényjátékot tudok kűldeni komplett kapcsolást kis hangszintkijelzőmről, amiben még csak 196 led világít -
TROG AIR
aktív tag
Olyan irigy vagyok mint a dög... Grat!
-
Egzee
őstag
hát nem kutya...
-
istvankeresz
aktív tag
Akarok egy műhelyt én is !!!!!!!!!! Max respect ezért és a korábbi munkáidért is. Gratula és csak így tovább, abba ne hagyd!!!
-
NoMagix
addikt
Nagyon gratulálok a munkádhoz, leesett az állam!
A megvalósítás elsőosztályú!
Nálam ez az év moddingja! -
olbaidhun
őstag
Gratulálok a friss munkádhoz. Nagyon szép eredménye lett a fáradtságos munkának.
-
THoMZoNE
tag
Gratulálok! Nekem nagyon elnyerte a tetszésem!
-
Honkydoo
őstag
Csak átfutottam, de nagyszerű munka!
Egy kérdésem maradt a végére: Will it blend?
-
a2d2
addikt
Szép aprólékos munka. Olvasás közben pont arra gondoltam hogy ezzel biztosan odavernél a sok "moddernek" erre tessék.
Lehet tovább kellett volna bontani azokat a monitorokat és csak a panelt és háttérvilágításokat egymás mellé rakni, akkor kisebb lett volna a középső osztócsík. De majd a következőnél -
gekkoXT
senior tag
Eszméletlen! Bár a festés sajnos eltakarta ezeket a finom megoldásokat, amit a burkolattal alkottál!
-
draco31
veterán
Hát minden elismerésem!!!!
-
XuChi
addikt
Nem hiszem el amit látok
Eszméletlen munka, gyönyörű kivitelezés.
Minden elismerésem
-
Normi™
őstag
Brutális!
-
Meridian
senior tag
Ezen totál lehidaltam, nagyszerű munka!
Csak egy kérdés maradt, a pozdorja falemez elemek helyett 3D nyomtatóval esetleg nem lehet még ennél is jobbat csinálni?
Vagy az még túl drága technológia...?
-
ViiiiktorOC
senior tag
Sok jó ötleted van mester! Blogba már úgy is beszélgettünk néhányról!
Gratulálok még 1X eme csodálatos építményhez!
További sikeres munkákat! -
TaaT
nagyúr
-
Blindmouse
senior tag
Elismerésem! Fogunk majd egyszer házi NYÁK érintőgombokat látni?
-
PepeDon
tag
Egy pár oldal után 'ledobta' az agyam az ékszíjat.
Nem semmi munka. Van türelmed a munkához.... meg gépparkod, meg elképzelésed, meg időd. -
Ez brutál!
Le a kalappal! -
konyi79
addikt
Ez igen.
-
cildren
tag
Gratulálok gyönyörű munka!
Egyszer én is szívesen csinálnék hasonló nyák tervezést, kábel vagdalást-harisnyázást, de sajnos nincsenek meg hozzá a kellő eszközeim.
Eyefinity-ben nem ér át a tálca mind két kijelzőre vagy direkt van kiterjesztett módban?További sikeres munkát!
-
Meglivorn
aktív tag
Fantasztikus lett. Csak nézek ki a fejemből és sírok hogy ez nekem sosem fog menni...
-
törölt tag
Eeez már valami!
Gratulálok, szép munka! Méghozzá rengeteg és minőségi, ahogy látom
-
gery2123
őstag
Nagyon komoly lett!!4 Minden elismerésem
Én tuti hogy fo....nék hegeszgetni a monitorokat -
Beantech
aktív tag
Nagyon szép lett és öröm volt olvasni a részletes leírást. Gratulálok a géphez.
-
Höj dö bötyáros!
Gratulálok, nagyon szép, jó, ízléses lett. Az írigység kapott el, hogy milyen eszközökkel, szerszámokkal (
) dolgozol. A kitartásról nem is beszélve. A tudást, meg a precizitást ne is említsem.
A fabútorhoz, a fa szín nem job lett volna? Mondjuk én nagyon fapárti vagyok és szerintem szebben nézett volna ki, valami színtelen lakkal. Szerintem.
-
Rick4
félisten
Az elején feladtam volna.. Gratula a kitartáshoz... Lenne is egy meló, amit meg kellene csinálni, ezek után szívesen rád bíznám, hasonló témakör, de TV káva csere + a hátulja. Ha érdekel, szusszanj ezután egyet, és egyeztessünk.
-
fischera
csendes tag
Szia!
Nem szoktam írni kommentket, meg ilyesmi. Szerszámtervező létemre nagyon kényes vagyok az ilyen műszaki dolgokra, de ezen látszik, hogy igényes letisztult és átgondolt konstrukció. Az ilyet szoktam úgy hívni, hogy oda***sz meg vissza. Nagyon ütős. Tutira megtartanám
Üdv. Attila
-
larryking
senior tag
Csak egy mondat. Te ****szott ügyes vagy, de tényleg.
-
vallas
őstag
Pofám leszakad....
Briliáns munka!
-
gipszw
csendes tag
gratula a remek alkotáshoz
-
Steve1207
veterán
Szintén csak gratulálni tudok! Nagyon szép munka és a leírás is nagyon részletes!
-
motoflug
őstag
Csatlakozom az előttem szólókhoz,és emelem a kalapom a türelmedhez!
-
vinibali
őstag
te jó Isten.... már megint olyan minőséget alkottál, hogy nagy gyártók is megirigyelnék!!!
-
fkenny
senior tag
Jó volt személyesen is találkozni és megcsodálni eme picurka és könnyű szerkezetet
. Nagyon ötletes és praktikus lett! Párod egészséggel használja a továbbiakban is!
-
HuMarc
veterán
Hűha, gyönyörű lett
-
joecontra
addikt
Kösz az írást.
Jó ötlet, pro kivitelezés és összeszedett írás csak úgy mint máskor.Üdv,
J -
Zodicus
senior tag
Ehhez csak gratulálni lehet!
-
KAMELOT
titán
Szép munka!
-
GardaY
tag
gratula
nagyon durva lett a gépezet
-
Reignman
aktív tag
A helyedben megpróbálnám eladni az ötletet az IKEA-nak...
Akár DIY rendszerben, otthon összerakós formában a faanyagokat, csak keríteni kell 2 monitort és 1-2 pc alkatrészt.
-
ViZion
félisten
Köszönjük, hogy így egyben is megosztottad velünk!
Végre egy alapos, minden részletre kiterjedő írás, ahol kicsit belelátunk, hogy milyen apróságokra is kell figyelni. A gombokat még ma sem tudom feldolgozni, hogy házilag ilyent lehet
Írigylem a türelmed (vajon miért ez a nicked
), OK, a gépeidet is
Gratula az eredményhez is! -
timarsandor
csendes tag
Nagyon szép munka lett, csak ámultam és bámultam, az elkészülés pillanatképeim, rengeteg meló lehetett vele.
Remélem jól használható marad még jó ideig a kütyüd, ennyi törődés után!
-
big-J
őstag
Egy kicsit sajnálnám oda azokat a drága kék kábelokat, de ha versenyre ment, akkor nyilván segít.
-
ngnr5
csendes tag
Le a kalappal!
-
PR0JECTNR56
addikt
Nagyon szép gép lett, a már megszokott remek minőségben.
-
Nagyon szép a végeredmény, gratulálok!
-
bambano
titán
súlyos
időnként totál frédibéni fílingem volt
gratula
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest