Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ez az, nekem ez a max. ami elérhető + se idő + se pénz, így már elég macerás
Mindenesetre azért amikor akad rá pénz, akkor én is szeretek (szeretnék) alkoni ilyesmiket 
Mondjuk elsősorban elektronikával foglalkozok, ahhoz meg azért elég sok minden akad, most leginkább egy Dremel kéne, készülékházak faragásához.(Ja, meg 5. emelet és panel?! Nekem tégla, és 3., feljebb kéne menni még 2 emeletet
) -
Iagz, ezek egy része van, de a többire esély sincsen mostanában. Plusz ezekhez sem árt pl. hely, ahol használod, egy 3. emeleti lakásban elég macerás

Néha megoldom, de pl. amikor fa házakat építettem, akkor elég sokáig káosz volt.Izé! Még azt akartm kérdezni, hogy honnan volt a rács? Sehol nem találtam olcsó rácsot, nemrég kerestem...
-
-
-
Nagy ötlet, és a szokásos minőségű kivitelezés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Mindenesetre azért amikor akad rá pénz, akkor én is szeretek (szeretnék) alkoni ilyesmiket 
Tudom, mihez mi kénse, sanos