- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Házimozi belépő szinten
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokó
aktív tag
válasz
Dr. Romano #16 üzenetére
Sajnos jaja,láttam már nemrég....
-
Dr. Romano
veterán
Köztudott hogy a 700/600-as Geforce-ok "nagyon nem öregszenek jól".
Újabb játékokban egyre jobban bukik.
-
Mokó
aktív tag
"Hiteltartozásokból kilábaltam, fizetésem kicsit nőtt, úgy szoktam mondani hogy a nyomorból felugrottam a szegény kategóriába
, de az 1080 szint így is akkor lesz elérhető nekem, ha már reto lesz..."
Ezzel detto ugyanigy vagyok,neked jobban ment a megfogalmazás
Szakmailag viszont 770..szóval 4 éves most,5 lesz.Egy kicsit 8800GTS 320 mega és 6950 1 gigás feeelingem van..de miért?Mert aránylag bivaly gpu mellé több memória kéne hogy kifussa magát...No mindegy Wolfit már levettem mediumra biztos ami biztos meg Skyrim a lényeg (1 hete nem ment megin
)
-
Zicokuka
senior tag
Lehet az én szemem nem a régi,de medium és ultra közt semmi különbséget nem vettem észre a játékban
-
pet007
aktív tag
Sajnos a 2giga vrambol mar! Menuben kifut, pedig birna az oreg 770es. Erdekes, hogy eleg sok dolgot fel lehet huzni highra mielott barmit csokkenne az fps..
-
Jó kártya, az én szempontomból meg ideális, valami hasonlót tervezek én is szintén 1366- os rendszerrel, tehát sztem teljesen rendben van.
Hiteltartozásokból kilábaltam, fizetésem kicsit nőtt, úgy szoktam mondani hogy a nyomorból felugrottam a szegény kategóriába
, de az 1080 szint így is akkor lesz elérhető nekem, ha már reto lesz...
-
Mokó
aktív tag
Hagyjuk mi új kártya és mi nem...460-at ajánlottak kipróbálásra,nem érdekelt.
Ha nem lenne annyi akadály az életemben...szóval ha jó lenne minden 2 havonta beforgathatnák egy 1080-ra,de NINCS
szerk;bocs gyerekek de ez kijött és tudom más is igyvan vele "hitelbehajtásszámlák"
-
Zicokuka
senior tag
Minden igény kérdése,ha valaki meg az új gamekkel is játszani akar költeni kell.Nem rossz kártya ez még.
A legtöbb mai game nincs is túl jól optimalizálva.
-
Amennyiért vetted, bőven megérte a kártya, szép is, jól is megy. A legújjabb címek meg mindenen kifognak. A 4K- ra sem álltam át ( 4K esetén azt mondják hogy inkább csak az 1080 tud labdába rúgni ), a megjelenítők mellett kábeleket kellene cserélni, meg nagyobb net-sávszél, meg..., mindíg lesz egy jobb amire szórni lehet a lóvét. Inkább egy ilyen régebbi darab, aztán jól mennek a pár éves gamek.
-
Hannibhál
őstag
jah, elég rendesen kifuthatott a vramból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest