- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
aprokaroka87 #166 üzenetére
Tényleg az. De jobb annál mint, hogy nincs. Rohadjanak el mind ha eltörlik a korlátlan böngészés opciót..
-
adika4444
addikt
válasz
aprokaroka87 #168 üzenetére
Igen, én is erre gondolok, nekem például elég volt amire használtam, gondolom ez fájhatott nekik hogy még sokak így voltak ezzel...
Egyébként a régi csomagokban is eltörlik nyáron ezt a roaming-os rémálmot?
-
adika4444
addikt
válasz
aprokaroka87 #166 üzenetére
Nem egy űrtechnika fenntebbi hsz-met szerkesztettem, de azért a semminél sokkal jobb. Hogy a mail-eket megnézzem vagy Messenger üzik, ha lassan is de kedvenc PH topik lejöjjön arra használható...
-
adika4444
addikt
válasz
aprokaroka87 #163 üzenetére
Itt is 32 KBps-re lassítják ha elfogy az adat...
De ez nálam nagyon kivágta a biztosítékot:
"A váltásban gondolkodóknak arra is érdemes odafigyelni, hogy ha túllépik az előfizetésükben foglalt adatkeretet, az adatforgalmazás sebességkorlátozás helyett teljesen leáll, ezt csak az ExtraNet opcióval oldhatják fel a fordulónapig."
Van egyáltalán még itthon olyan szolgáltató ahol ezt a köcsög kikapcsolást nem alkalmazzák? Szánalom hogy visszafelé fejlődünk... De a HVG lehozta azt is mivel magyarázta ezt a Telekom, de az is egy vicc, merthogy az ügyfelek azthidték hogy hiba van amiért lelassult és erről sms-t is kaptak, míg ha kikapcsolják akkor jobban megértik...
Szánalom, és hihetetlen hogy nem ég le a bőr a pofájukról hogy ilyet le mernek nyilatkozni. Eleve nem tudom mit nem lehet értelmezni a fordulónapig 32 KBps-re lassítjuk-on, miért érthetőbb a teljesen kikapcsoljuk. Nyilván nem akartak profitot növelni semmiképp. Mondjuk azt mindig is tudtam hogy a Telekom az a legmocskosabb banda a mobilszolgáltatók között, bár kábelen is csak az Invitel meg ezek az ilyen-olyan kisebb szolgáltatók rosszabbak, UPC és DIGI 1000x jobb ...(#164) dekrer:
Az is alap lehetne hogy nem 32 KBps-re lassítják hanem hagyják a normál sebességet max hátrébb rangsorolnak azokhoz képest akinek van adatkerete még, tehát ha fogy a kapacitás előbb engem lassítanak le, vagy adatfogyásnál nem 32 KBps-re hanem mondjuk 2 MBps-re lassítanak, csak ugye akkor már kevesebb jön be nekik a konyhára... -
Deck
titán
válasz
aprokaroka87 #163 üzenetére
Ittis. Bár maradhatna a korlátlan böngészés opció.. Ez 2017ben igazán alap lehetne már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest