- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy nyerhetem vissza az SSD-m adatait?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Akinek az új tartalom, szebb grafika, stb. kell, az meg fogja venni a cod20-at is. Akinek nincs energiája gépet fejleszteni az esetleges bikább gépigény miatt vagy a cod2-cod4 vonalon olyan szervert talált magának, ahol ismerősökkel is el tudja ütni az időt 5 éves géppel, úgyse veszi meg.
A dologban a legfogósabb szerintem a megfelelő közösség. Az képes megtartani az egyes játékoknál az embereket, kisebb részben pedig az elavult vas. Az Elite nem tűnik rossznak, de pl. a játékos személyre szabott statisztikáját már a nagy dedikált szerveres adatbázisok is tudták, szóval nem egy forradalmi ötlet. Ha erős géped van, akkor videót is felvehettél játék közben (persze kényelmesebb lesz az új módszerrel), szóval csak összeollózták a korábbi évek tapasztalatait.A legértékesebb cod-os közösségek szerintem azok, ahol a megfáradt jó munkásemberek hazaérve játszanak egy kicsit miután a gyerekek és az asszony is elaludt, valahogy az ilyen "tagokkal" rendelkező szervereken nincs anyázás és általában a fairplay is jobban megy. Ha valaki egy ilyennek a tagja, szerintem totál fölösleges megvennie, hacsak nem költözik az egész közösség az újabb kiadásra, amire kicsi az esély.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Activision közzétette az első képeket a MW3 multijából, valamint ismertették a többszereplős játék jellemzőit is.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Arena Breakout: Infinite
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest