Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
jah, meg új sztori! Multi meg dedikált szerverek nélkül.

-
BalaNce87
addikt
válasz
kovacsroli
üzenetére
Minden ugyanaz csak egy 2-es került a névbe, szóval nem kell aggódni.
-
luw2win
őstag
válasz
kovacsroli
üzenetére
így igaz, dx9 ugyanaz a motor mint a 4-nek volt (asszem)
-
kovacsroli
senior tag
ez most dx9 igaz?
-
twollah
nagyúr
Eleg kevesnek tunik a gepigeny.
-
aqwer21
tag
Ha ezen a laptopon nem megy el min 1920x1080 ba közepesen akkor kivágom!
(Acer 8930g) 9700M GT -je simán vitte a cod 4 et is remélem ezt is!
Ha nem akkor meg Playststion 3 -t előkapom aztán nyomom azon! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
JoolsNOS
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Hát azért ha nem mindent fullhd-n akarsz játszani 16* élsimítás mellett ami tök felesleges akkor az a motor tökéletes. Bőven használható lett volna. Szerintem.
Na jó én 17es monitoron játszok ugyhogy az 1024 4x élsimítással tökéletes képet ad. És a 9600 gt ami bőven nem csúcs kártya. Bővel elég max grafikán. -
BalaNce87
addikt
-
feka007
veterán
Akik sírnak a 16 gb helyigény miatt, azoknak nincs pénzük egy normális hdd-re vagy mi?
Mert nekem is csak egy 320-as van, mégis van rajta elég szabad hely. Vagy a sok letöltött HD filmtől nincs hely? Akkor gondolom hányan fogják azok megvenni a játékot 
Egyébként gondolom azért több, mert egy duplaDVD-re már semmiképp sem fért volna ki, ha meg már kettő kell akkor gondolom kihasználják és nem tömörítik úgy a hangokat, zenéket, textúrákat.. -
Susana
tag
A gépigényt tekintve sztem ez nem jelent semmit, várható volt... (800x600,low és elzötyög rajta) Aki komolyabb grafot akar kihozni belőle ennél többre lesz szüksége.
-
Silenzio
addikt
A CoD2-nek történetesen nem volt túl baráti gépigénye, az első driverfrissítésig minimumon is szaggatott 9600-as Radeonon 1 giga rammal Athlon XP-vel. A 6600 GT volt neki a minimum normális beállítások mellett, pedig az akkoriban még igencsak középkategória volt, 40-50 ezer Ft-os árral.
smithi19: Középkategóriás géped van. MAXIMUM.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dunc
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem ,jó játék lesz de nem egy 100-120 órás kikapcsolodás,egyszer lenyomom és annyi a multi ami adhat komolyabb szavatoságót neki,de nekem annyira nem jött be egy cod multi se (a 4 volt a legjobb)
Mondom a Mass Effect,Dragon Age azok remélhetőleg ütős cuccok lesznek....na azokat várom.... -
dunc
nagyúr
Én nem várom,az elöző rész végignyomtam,kicsit rovarkodtam multiba ,de közel nem játszottam annyit mint Fear Combattal,egy egyszer végigvihető gyors élmény ennyi a Cod MW2 nem több. Gépigény meg hülyeség azért írnak minimumot,hogy szélesebb rétegbe el tudják adni,az,hogy elindul az nem jelenti az,hogy élvezhető lenne.
-
Black Dragon
addikt
Hmmm hát nem hittem volna hogy 16GB gépigény kell neki.

Akkora mint a GTA 4.

De mindegy ameddig van helyem addig tulzottan nem lényeges.
-
luw2win
őstag
válasz
smithi19
üzenetére
Először is ismerkedj meg sniper elite kollégával, na annak van atomerőműve, neked nincs.
minden 2. embernek ilyen szintű gépe van mint neked. PH-n meg ez az alap
mod: off
-
F e Z o
veterán
Gondolom azért egy x1600-on 640X480-ban 15 fps lehet. A minimun gépigény azt jelenti, hogy 1024X768 felbontáson legalább 30fps-sel menjen a játék. Minimum gépigénynek legalább egy x2900, vagy 3850-et, nvidia részről egy 8800gt(s)-t adnék meg a gyártő helyében.
DirectX-ről lehet valamit tudni?? 9.0, 10.0, 10.1 ??? 11 gondolom kizárva -
bishoplogan
senior tag
Állítólag már nem lesz full csőjáték, egy küldetést több útvonalon el lehet majd végezni, persze ez a több útvonal sajnos 2-3-at jelenthet:S ettől még nem lesz RPG, h ilyen irreálisan magas legyen a free Hd
ez tényleg vicc. egy 8 gigás szabad hely már valósabb lett volna... -
Tomate
veterán
Ez a gépigény egy vicc.
Oké, hogy elindul a játék ezen a konfigon, de a menün kívül is látunk valamit a játékból? A 16 giga meg elég durva... -
cundeyy
tag
Az a rész marha jó benne, mikor a kis kézigránáttal a tetőn megdobja az embert...

5évig toltam én a CoD1-et, azt átálltam 2re egy kis ideje...
Lassan a C4-et is ki kell próbáljam...
-
dunc
nagyúr
válasz
Laci_a_Paci
üzenetére
Inkább neked kéne kiemelni a szerkesztés gombot....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laci_a_Paci
tag
pedig a monochrom monitor kiemeli a játék színeit is...
-
Laci_a_Paci
tag
Akkor muter 486 osán win 3.11 alatt nem fog menni
Szomorű vagyok 
-
smithi19
csendes tag
Tényleg eléggé barátinak tűnik, bár ezeknek a leírásoknak a 80%-a nem hiteles, sztem legalábbis. De várjuk, és mivel atomerőművem van, nem számít a gépigény...
-
csubika94
csendes tag
jo kis game lesz csak 1 baj van ha megveszem eredetibe lehet nem lesz pénzem uj vidi kártyára ám bár nvidia 6600gt-m van de 128mb (nem is tudtam hogy lenee vagy van 256 os is)
valaki irjon komentet hogy el e menne mer akor ugy tervezném a vételet ha meg vidikártyát venék a no origi cod 6 biztos olyan mint a world at war hogy eredti kell a multihoz na mind 1 valaki helpejen ez ügybe pls thx elöre is 
-
Thome
veterán
válasz
BalaNce87
üzenetére
Igen? Cod5 a Cod4-re húzott ww2-es játék? Érdekes. Azt mond meg, hogy lesz a 120 fps-ből 30, pláne úgy, hogy a Cod5-nél totál lebutított grafika van? Az egy dolog, hogy ugyanarra épül mindkettő, valamiért mégis sokkal szarabb.. Vagy csak szimplán nem optimalizálták a Cod5-öt.. (Végülis most Tréarch-ról beszélünk nem az IW-ről)
-
Hunter2
addikt
természetesen megint szopatják az európai steamen vásárlókat:
EU: ~16000Ft
US: ~10000Ft

-
BalaNce87
addikt
Alapvetően nincs nagy gépigénye nem is néz ki durván, de azért egy 4 éves gépen nem fog elfutni. Nekem anno a 9600XT-en akadt szét dx9-be a 2, kipróbáltam cod4-et is vele és hát 20-30 fps úgy ahogy, kisebb helyeken több is, kicsi multiztam vele, aztán hagytam a francba mondva hogy én ezzel nem szenvedek. Szóval ha nincs hozzá géped tényleg értelmetlen kipróbálni, persze úgy összeségében 2 év alatt semmit nem növekedett az igény, azt mondják a konzoloknak köszönhetően, bár már előtte is volt konzol szóval nem értem.
Hunter: Itt az alap árakkal vannak gondok, ennyiért egyszerűen sok egy cod. Tehát ha akciózni akarnak akkor lenne 1000-2000-el olcsóbb, de ne 600-al, mert ez az ár is inkább 10ezer mint 9, majd 2012-re lesz 5000 Ft kb, tényleg cd kulcsot kell venni max 2000-ért és akkor azt mondom ok.
-
Hunter2
addikt
-
barnyfiu
csendes tag
Azért van ez a kamu gépigény,hogy majd pistike bemegy a boltba meglesi mien fasza,ráles a gépigényre a hátulján és örömmel látja,hogy a P4 3ghz-esén elfutkos.majd hazamegy felrakja,elindítja és örömmel fog játszani kb 10-20 fps-el.
A lényeg,hogy az MW1-ben haver P4-ese(3ghz HT) Single Playerben beakad rendesen sok helyen,az fps sem valami sok,hát itt akk milessz..ja és HD2600xt van mellette,közepes grafon tolja 2gb ram mellett.
Na mind1 azéé szánalmas kicsit..nade kérem MW1 1GB RAMMAl is szenvedget...akk ez?
pff..legalább odairták volna,hogy figyu ezen fog menni de szarul érted te kocka xDD
Hameg ennyire optimalizált lenne akk le a kalappal..de kétlem...
Végülis nekem nincs félnivalóm
E6550 @ 3,2 Ghz
HD4850 512
P35 DS3P
4GB DDR2
500GB SAMU f3
Win 7 RTM x64 -
Padree
senior tag
CPU típus/órajel helyett írhatnának "igényelt" utasításkészletet (SSE2 stb.)
Ugyanis régebbi procikon van, hogy elindul az új játék annak ellenére, hogy nem AMD 64 3200+ hanem pl. Athlon XP 2500+ - 3200+ Barton, ami mint tudjuk csak az alap SSE utasításkészletet támogatja (a sok SSE közül).
De mostanában egyre többször jön ki új játék ami nem hajlandó elindulni a fent nevezett processzorral. Ellenben egy Celeron D -n indul.
A MW2-nél említett Intel Pentium 4-ben a sorozat legelejétől benne van a SSE2.
A COD : WAW már nem indult a fenti proci családdal.Athlon XP tulajok: szívás

De a remény hal meg utoljára ...
-
BalaNce87
addikt
De értem, de ez még minimumnak is gyenge, én ha felteszem akkor azt gondolom eltudom majd indítani és normálisan megy azért, de ezen sehogy se menne most nem fogok 20 fps-el játszani, szóval ez nemtudom milyen gépigény de még minimunak is túlzás, nálam ne azt jelentse a minimum hogy kb el se fut.
-
lovag05
aktív tag
-
BalaNce87
addikt
Én steam-el se szarakodok, persze tökmind1 mindenkinek más az ideális, felőlem lehet dobozos is vagy steam-es, de volt már olyan is hogy steam-en volt olcsóbb vmi, persze ez a ritkább eset, akkor érdemes ott venni vmit amikor akciós.
tituka: Én nem számíottam semmilyen gépigényre, csak azt látom hogy most egy ilyen gépen full értelmetlen feltenni, csak helyfoglalásra jó. Beírhatom vhova hogy crysis 2 min gépigény HD2600 mondjuk, ebből már tudom hogy kamm ez egész. -
lovag05
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Én meg imádom kibontani, nézegetni az igényes játékok igényes dobozát, extráit, csomagolását, ha egy játékot megveszek, akkor azt végig is játszom, minden kis plusz lehetőséget felélek... attól, hogy nincs doboz... olyan, mintha letölteném, legalább nem kell a steammel se xarakodni... az árak meg nevetségesek.
-
BalaNce87
addikt
Én nekem nincs különösebb bajom a steammel jó dolognak találom, a doboz nekem nem kell, nem fogom nézegetni, (igazából lexarom tökmind1
) persze letölthetem ingyen is, de azért mégis csak más, itt nem kell bajlódni semmivel, magától frissíti, van egy rendszere, csak hát az árak iszonyatosan a fellegekbe járnak. -
lovag05
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Máshol viszont jóval olcsóbb, és nem csak egy virtuális dobozt kapsz.
-ezért is gyűlölöm a steamet, inkább letöltöm, khm, meghozatom az esti internet postással...-BalaNce87: Ha azt nézzük, hogy a Turok volt 18GB... azóta úgy vagyok, hogy ami sok helyet foglal, az már jó nem lehet... -a'la az eredeti GTA4el is mennyit szívtam- (bár, ez személyes tapasztalat)
Ice!?:Tehát ugyanúgy csalónak fognak nevezni? Ez kell nekem.
-
Ice!?
őstag
Hmm. Érdekes gépigény. Persze nem csodálkozom, hogy nem szálltak el a gépigénnyel, hisz nem sokban fog különbözni az első részétől.
-
BalaNce87
addikt
Figyelj ők csak kiírnak vmi gépet, onnantól vagy elmegy vagy nem, őket ez nem érdekli, én alapból nem hiszek a gépigényeknek, mert köze sincs a reálishoz. A gépen elfog futni, nah de hogy?
Megláttam a steam-es árat és egy jót nevettem, adják ide 4000-ért annyit még megér, de 16ezret, elment az eszük? jó a steam alapból rohadt drága, mióta euro lett nálunk, de egy cod-ért ennyit? hát ez oltás... A helyszükséglet meg ugyancsak vicc, mi ebbe 16GB? a 4 volt max 6GB, ez meg ugyanazon a rendszeren fut, hát erre tuti nem pazarlok el ennyi helyet, rablás
-
moha21
veterán
válasz
bishoplogan
üzenetére
Meg lehet egy játék fasza új engine-es ha a map és és modell tervezők szart csinálnak.
Én pl mai napig játszom Tomb Raider Last revalation-nal hiába csupa kockából épül fel és ráhúzva a textúra jól össze van építve és nekem tetszik a mai napig is. Vagy pl NFS 3-4 nincs motion blur mégis tetszik főleg glide alatt. -
BalaNce87
addikt
-
BalaNce87
addikt
Az tök mind1 melyik fejlsztő csinálta a játékot, mivel az egész ugyanarra épül mint a 4, meg maga a játék is tiszta cod4 csak Világháborús kinézettel.
A gépigény meg egyértelműen kamu, de ez más játékoknál is így van, ezen a gépen min beállítások mellett egy 30 fps-t max kilehet hozni.luw2win: Hát rájuk is férne egy bukta, megérdemelnék.
-
Loha
veterán
Egy ilyen gépen 20-30 FPS-esel fog futni a játék 800x600 16bit-en, úgy hogy minden effekt ki van kapcsolva, vagy minimumra állítva, szóval teljességgel élvezhetetlen lesz.
Valós minimum gépigény:
Processor: AMD A64 3700+ vagy Intel P4 3,8GHz vagy jobb.
RAM: 1GB RAM (XP) / 2GB RAM (Vista, Win7)
Video Card: Shader 3.0 vagy jobb 256MB nVidia GeForce 7900GT / ATi Radeon X1950PRO -
hejesírásó
senior tag
de gondolom ez a minimum és nem a required

-
Joe.36
addikt
Már nagyon várom

-
törölt tag
Látványban meglehet valósítani csak kérdés mi tudja azt futtatni is...
Nem egy játékom van ami, dx10-ben jobban fut mint dx9-ben és itt nem 3-4 FPS-ről beszélek, hanem akár 10-15 vagy többről.
Szóval ha már van, akkor legalább a magas grafikai szinten illene bellerakni egy két dx10 "könnyítést". -
Viktor77
titán
Az elsőzés és a hozzá kapcsolodó kis vita törölve.
Nőjünk már fel pls.
-
Ez a gépigény sztem a minimumhoz kell.

-
Fortissimus
őstag
nem lepett meg a gepigeny, ezt vartam. ez is menni fog fullon

-
malwy
senior tag
A riói csapást kétszer is női csapásnak olvastam;)
Jókis gépigény, elég lesz a minimumhoz, mint ált. a gépigények esetében szokott lenni

-
hoffman_
nagyúr
Kihasználja, nagy valószínűséggel. Haverokkal LAN-partyn szoktunk a World at War-ban zombizni, ahol enyém a legerősebb vas a 4850-el, van még egy 2600XT, egy ehhez hasonló és egy 7600GT. A 7600GT mellett egy P4 van, egy maggal, és azon a gépen nagyon ramaty, respect a srácnak, aki tudja velünk tartani az iramot. Kell neki a 2 mag, nagyon érezhető

A másik két gépen a vga mellé 2 magos van, és fullon megy nekik.Ennek a gépigénynek meg örülök. Bár én inkább arra lennék kíváncsi, hogy maxon mit fog megenni

-
mate0217
aktív tag
Jó gépigény
Nem kell hozzá bivaly erős gép -
törölt tag
-
iknight
senior tag
Mellbevágott, ez a gépigény nagyon baráti...
-
Chrys_
addikt
Nézzétek meg a videót 4:30-tól 4:40-ig hang nélkül! Mintha valami house-partyn lenne a kis kínai

-
PH-User
addikt
Lassan már 50GB hely a lemezen.

-
Cucuska2
addikt
Ez még az asztali pc-n is elfut, nem gondoltam volna...
Notimon mégjobban. Alig várom hogy kiadják! -
30z.Samu
titán
Nem is rossz a gépigénye!
Bár engem nem érint... :V -
Misi 007
őstag
Nincs egyáltalán nagy gépigénye!
Gondolom ezt is fantasztikusan optimalizálták a srácok!
-
szondahha
csendes tag
Ez zsír én vmi gta4et felülúló igényre számítottam

-
kovacsroli
senior tag
Jó ez a gépigény, még ha nem is valós, nemhiszem h nagyon eltér a valóstól. 16GB
hát nemtudod...max csak ez és a cod2 lesz a gépen..vááárgyuuk
-
törölt tag
Mondjuk ezek a miniumok általában sohasem voltak vlami hatásosak, azért az elég érdekes, hogy Win7-et nem rakták oda a támogatott OS-ekhez, nameg, hogy nincs DX10-es módja sem.
-
GabN73
addikt
válasz
LackoMester
üzenetére
Nekem a jó öreg P4esemen ment a WAW szaggatásmentesen (P4 3,2,6600 GT,1,5 gb ddr 1 ram...)
-
Markoka1993
tag
Egész barátságos lett a gépigény
Grafika tetszik. Remélem a játék is fog 
-
törölt tag
Szerintem ez egy enyhe hazugság már másodjára... a COD4 egy ilyen gépen még elfutott, de a COD5 és most a 6 kétlem, előbbi már szagatott mindent minimumra véve, tehát 20-30 FPS volt, ezzel csak azt akarják mutatni, hogy milyen alacsony is a gépigénye pedig nem az, legalábbis nem ennyire.
-
LackoMester
addikt
nagyon baráti gépigénye van,dehát IW tudják mi a pálya..(bár most a dedikált szerver ügyben kicsit csalódtam bennük)
meglesz a game,egyböl megyek pár nap szabira,mint eddig mindig
-
JoolsNOS
veterán
Sztem a Codoknak mindig is baráti volt a gépigénye. Tartsák meg jó szokásukat.
-
feka007
veterán
"az egyjátékos rész a Call of Duty: Modern Warfare első részétől is epikusabb és pörgősebb lesz"
Na akkor remélem lesz olyan filmszerű, mint a 4, mert az komolyan olyan volt, hogy összevágva egy filmet lehetett volna csinálni belőle.
-
Devid_81
félisten
Az amerikaiak k@pjak be, annak viszont nagyon orulok, hogy az igert 2 hetes csuszas elmarad.
Meg annak is, hogy nem kell gepet csereljek emiatt
-
hommeros
őstag
Hát ezt a minimum gépigényt valahogy nem tudom elhinni. Videó ide videó oda. Végül is nekem mindegy, XBOX-on fogok játszani vele.
-
CptMisi
őstag
Hát szerintem ez a minimum grafikán 35FPS lesz, de nagyon kíváncsi vagyok, 16Gb elég érdekes, de túl sokáig nem fogja foglalni a helyet a vinyómon, főleg ha a multival is szórakoznak, single meg nem szokott elbűvölni

-
whiz
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Terás vinyók korában sincs mindenkinek pénze gépfejlesztésre.

Engem különösebben nem lep meg az ekkora méret, a GTA4 is felfalt 15 gigát, vagy egy GoW, vagy Mass Effect is simán viszi a tízet. Nem kell összewarezolni túl sokat egyszerre, és mindenki hepi lesz.
-
Balinov
titán
ez a 13-ikai europai megjelenes, ez nekem uj. Az online bolt, ahonnet rendeltem is 11-et irt es meg mindig azt irja. Vagy a 13-ika nem vonatkozik a pre-orderesekre?Remelem
-
FoxiestFox
félisten
Teljesen korrekt gépigény. Még ha azt nézem, hogy ez valószínűleg az a gép, amin elindul, akkor is.
A 16 GB miatt meg szerintem elég furcsa dolog sírni, terás vinyók korában... -
aram01
nagyúr
jöhet készen állok
-
Thome
veterán
Így van, de mindig egy léccel feljebb teszik a minimumot a valós minimumtól, hogy a jóember fejlessze a gépét.

Stiky: De mikor a Cod4 60-80-100 fps-el fut a HD3200+HD3400-on (1024x600, árnyékok ki, AA, AF nincs, minden más van), akkor a Cod5 WaW-ba valamit nagyon elb*szhattak, mivel a grafika minimálisan lett szebb (izé, nálam randább), ellenben lebutított grafikán (800x480, minden kikapcsolva) is jó, ha volt 30-35fps-em... Ez már jelenthet valamit.

Ricco: Neked is csak annyit írok: Cod4: IW, Cod5: Treyarch. De majd kiderül 3 héten belül, mi az igazság!

-
Ricco_hun
senior tag
1. Mire fel a 16GB?
(sebaj majd letörlünk valamit)2. Már 3. éve ezt a gépigényt teszik közzé, mégis valahogy egyre lassabban futnak adott konfigon (cod4:mw - cod5:waw vonatkozásban). Szerintem infinity ward ide vagy oda, 2009-hez "méltó" gépigénye lesz.
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon jó gépigény, szeretem az ilyet!

-
Stiky
senior tag
válasz
,,no name"
üzenetére
Még jó, mivel az IGP-k alkalmatlanok komolyabb játékokra...
Tényleg elég baráti lett.

*Mondjuk én egy Burnout Paradise Ultimate Box-ot végigvittem egy gma x3100-on

-
savior
őstag
gondolom ez a minimum gepigeny, es nem az ajanlott
-
Thome
veterán
Viszont a WaW-ot a Treyarch csinálta, ezt pedig az IW, és lehet (sőt mi több, biztos) hogy máshogy fog futni a gépeden a játék. Jobban. Ezt abból gondolom, hogy míg a Cod4 hasított a notimon eléggé fullos grafikán, és felbontásba, addig a Cod5 már csak nyekergett teljesen lebutított grafikán is.
Végül is nincs gond, mert akkor Box-on tolom végig...

Szerk: "no name" is pont ugyanezt írja!

-
Tottika
tag
Szuper,még mindig az 1et nyomom gyönyörű a grafikája,bár én olyan nagy változást nem látok az 1hez képest.....
-
tzsolesz
nagyúr
Hááát, elég jó. Nem kell neki atombombázó gép. De ezek szerint nem használja ki a több magos procikat. Bár ez nem biztos.

-
Tituka
senior tag
nagyon jó, ideje volt már
a WaW-nak is ez a gépigénye... -
mephi666
nagyúr
hát mit ne mondjak: elég baráti a gépigény...
ez lesz szerintem az első cod játék, amit komolyabban kipróbálok (cod2-vel szórakoztunk kicsit multiban, de hosszútávon nem jött be a rifle insta...) a 16gb meg elég soknak tűnik hirtelen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mostanában 1 brutális grafikájú játékot se láttam, még mindig a Crysis a legjobb
Mert nekem is csak egy 320-as van, mégis van rajta elég szabad hely. Vagy a sok letöltött HD filmtől nincs hely? Akkor gondolom hányan fogják azok megvenni a játékot