Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piziii
tag
Egy ideje már elérhető androidon
1290,- az 1 és 2 is, illetve van proba verzió ishttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.nordigames.nfh.premium
-
rdt89
addikt
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Ne nevess ki, de az én kicsi Tesco-m. Reklám és alkalmazáson belüli fizetés lehetőség sincs benne, semmi! A játék már nagyon régi, de még mindig fejlesztik, szerintem a reklámmentessége és alkalmazáson belül nem elérhető pénzköltése egyedi és mellette marha szórakoztató.
-
DanielLong
senior tag
Köszi mindenkinek a tippeket, meglesem ezeket!
-
Teebor9
tag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Blue, Red, Black, Pink, Yellow, Green Ezek ugyan attól a fejlesztőtől vannak. Mindet nagyon csíptem a szériából eddig.
Atán akad geometriás. Kettő is.
Meg egy ilyen kisebb gondolkodós ügyességi. -
SwaZy1337
tag
Egy árat kéne még tudni, bár igazából nem hiszem, hogy vészes lesz, instant buy ha megjelenik az tuti!
-
zone
őstag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Nonograms Katana.
-
GodGamer5
addikt
A Crazy Taxival szoktam játszani néha az elég jó.
Amúgy meg inkább emulátorozni jó telón, pl Mame, meg a Dreamcast-et fullosan viszi és főleg utóbbi pc-s minőség. -
GreatL
őstag
válasz
DanielLong #2 üzenetére
Kicsit off válasz, de a Missile Command ilyen amit keresel.
-
DanielLong
senior tag
Kicsit off kérdés, de egyébként van bármilyen élvezhető mobilos játék, ami arra jó, hogy 5-10 percre kikapcsolódjak és nem egy pay-to-win végtelenített szutyok? Anno az Angry Birds pl. ilyesmi volt, de a múltkor, amit a Play áruházban találtam, már másodpercenként buzdított valami gem vásárlására és totál akadályoztatott a normál játékban. Lehet csak én vagyok szerencsétlen, de mostanában bármit próbálok ki, az egy mikrotranzakciós lehúzás lesz... lassan csak a sakk app marad.
-
GodGamer5
addikt
Nem is értem miért nem adták ki eddig, de így mostmár helyreállt az egyensúly...
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro