- RAM topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petkow
tag
Hát hallod lehet. Összességében nem lehet a műszaki részével vitatkozni amit mond. Ami kritikus az az üzleti oldala, az már nem Abu szakterülete.
De most amit a szaksajtó sugall, abból simán kijöhet az is, hogy tényleg lavinaszerű átállás lesz a heterogén programozás fele. De persze az is megeshet, hogy semmi ilyen nem történik, és még jó sok évig vajúdni fog az AMD a HSA-val, az Intel meg az ellenérdekeltek ott tesznek be ahol lehet.
Szóval aki tudja mi lesz hazudik. Én viszont inkább az óvatosabb típus vagyok, pont ezért, ha mégis technológiai váltás következne be, akkor arra is fel legyek készülve, akár a jelenbeli teljesítmény rovására is. Ennek az ellentétes cselekvésváltozata, hogy olyan technológiába belekölteni most egy csomó pénzt (ráadásul az intel igencsak túlárazott) ami hirtelen elavulttá válhat, számomra kockázatosabbnak tűnik. De ez csak az én személyes kockázatvállalási preferenciám.(Meg a személyes szubjektív érzetem, hogy mennyi a valószínűsége ennek az eseménynek a bekövetkezésének. Szerintem megvan vagy 50%)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest