Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli0726
aktív tag
Nem azt jelenti, hogy így össze kell szorozni, hanem azt, hogy valszeg nálam ennyit jelentett, de igazoltam is, mennyit jelent a lokális memória használata a fenti linkben, amiből az következik, hogy sokat, tehát elérhető Velük az a teljesítmény amiről itt szó van. Tehát nem minden a gpu peak/cpu peak. Azzal a CPU kóddal meg az égvilágon semmi baj nincs, hidd el ülnek még mellettem a munkahelyen olyanok, akik már akkor,programoztak, amikor én még csak a kallofdjutit ismertem a gépen, nem találtak benne kivetnivalót. Nem mentem át assembly-be optimalizálni,de logikailag korrektül volt felépítve, azóta meg ha csak lehet gpu-zunk. Inkább nekem kellene a te kódjaidat megnéni, ha számodra ezek az, eredmények Ennyire hihetetlenek. Persze nvidia openclben le van maradva mint a borravaló, a cuda meg király, de kevésbé gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest