- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Monitor hiba topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz
RandomName #18 üzenetére
Lesz majd egy komolyabb verzió is, mert ez ugye belépő szint.
Aztán egy ultra prémium: [link] -
RandomName
senior tag
válasz
Aprósólyom #17 üzenetére
Az majd fizetós dlc lesz..
-
Aprósólyom
addikt
Micsoda ziccert hagytak ki a 2.1 beépített hangrendszerrel, hiszen adott egy majdnem teljesen körbeölelő tojás és nem 5.1 vagy 7.1.
-
Clorf
tag
Nekem erről az izéről az "Űrrandevú (1985)" című filmben megejlenő tákolmány jut eszembe amivel felmentek az idegen lény űrhajójára XD
-
Vig Zsolt
tag
Szerintem ez nagyon jól néz ki , na de az ára már kevésbé
-
Tigerclaw
nagyúr
Irtam is, hogy vannak kivetelek. En is latok olyat aki pl. kivaltja kenyszerbol a tomegkozlekedest valami ilyennel, mert nem jo a menetrend, vagy nem is jar arra se busz, se villamos, esetleg hosszabb tavon is olcsobb, illetve rugalmasabb az egesz. Egy hajtogatos bicikli valoszinuleg sokkal nagyobb, nehezebb, amit mondjuk vonaton nehezebb szallitani.
Viszont olyat is latok, aki csak lustasagbol, vagy gadget enthusiast-kent allt ra ezekre, mikozben jot tenne neki ha 10-20 kilot leadna minimum.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azert azt erdemes mellegondolni, hogy kik es mire hasznaltak lovat, lovaskocsit. Abbol volt teherszallitas, "tomegkozlekedes", az urasag persze mar akkor se jart gyalog, illetve katonak, futarok, esetleg ha messzir vagy gyorsan kellett menni. A paraszt is inkabb kimelte a lovat, amikor nem szantott vele, vagy nem huzta a szekeret.
Nehez megfelelo ellenpart talalni egy mai lusta tininek/felnottnek aki hoverboardal, elektromos rollerrel jar iskolaba/dolgozni. Persze nem mondom, hogy nincs soha letjogosultsaga, de mikor latok valakit ilyenen, mikozben lathatoan tulsulyos, akkor felnezek az egre. Persze a kocsi se jobb ebben az esetben. Sokan rafogjak, hogy nekik nincs idejuk gyalogolni, biciklizni, de otthon csak a foteltben ulnek orakig.
-
arn
félisten
Ez mitol jobb, mint egy iroasztal, szek, meg egy 32+ monitor studiodobozokkal?
-
-
aginor
veterán
Kicsit idegenül néz ki az én "öreg" szememnek, de amúgy nem rossz ötlet, de az árát nem akarom látni.
Astroboy: kérlek nézz a kék fénybe..
-
Viktor77
titán
Insta közben: pill, bio afk...
-
Tigerclaw
nagyúr
A koltseg nagy resze a kulso dizajnra ment aminek a funkcionalitasra semmi hatasa nincs, szoval hiaba high technek nez ki, hasznalat kozben valoszinuleg nem alig kenyelmesebb, ergonomikusabb mint egy "hagyomanyos" gamer setup.
-
Televan74
nagyúr
Nekem tetszik a dolog, csak az árával nem lennék kibékülve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Házimozi belépő szinten
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Xbox Ultimate előfizetések
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest