- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
3.Aragorn
addikt
válasz RandomName #18 üzenetére
Lesz majd egy komolyabb verzió is, mert ez ugye belépő szint.
Aztán egy ultra prémium: [link] -
RandomName
senior tag
válasz Aprósólyom #17 üzenetére
Az majd fizetós dlc lesz..
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016) Sose fulld trollba a kretént.
-
Aprósólyom
addikt
Micsoda ziccert hagytak ki a 2.1 beépített hangrendszerrel, hiszen adott egy majdnem teljesen körbeölelő tojás és nem 5.1 vagy 7.1.
Jevons paradox
-
Clorf
tag
Nekem erről az izéről az "Űrrandevú (1985)" című filmben megejlenő tákolmány jut eszembe amivel felmentek az idegen lény űrhajójára XD
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
Vig Zsolt
tag
Szerintem ez nagyon jól néz ki , na de az ára már kevésbé
-
Tigerclaw
nagyúr
Irtam is, hogy vannak kivetelek. En is latok olyat aki pl. kivaltja kenyszerbol a tomegkozlekedest valami ilyennel, mert nem jo a menetrend, vagy nem is jar arra se busz, se villamos, esetleg hosszabb tavon is olcsobb, illetve rugalmasabb az egesz. Egy hajtogatos bicikli valoszinuleg sokkal nagyobb, nehezebb, amit mondjuk vonaton nehezebb szallitani.
Viszont olyat is latok, aki csak lustasagbol, vagy gadget enthusiast-kent allt ra ezekre, mikozben jot tenne neki ha 10-20 kilot leadna minimum.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
őstag
válasz Tigerclaw #11 üzenetére
Én elektromos egykerekűt használok sokkal nagyobb szabadságot ad BP n mint más tömegközlekedési eszköz . Nem vagyok túlsulyos
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
Tigerclaw
nagyúr
Azert azt erdemes mellegondolni, hogy kik es mire hasznaltak lovat, lovaskocsit. Abbol volt teherszallitas, "tomegkozlekedes", az urasag persze mar akkor se jart gyalog, illetve katonak, futarok, esetleg ha messzir vagy gyorsan kellett menni. A paraszt is inkabb kimelte a lovat, amikor nem szantott vele, vagy nem huzta a szekeret.
Nehez megfelelo ellenpart talalni egy mai lusta tininek/felnottnek aki hoverboardal, elektromos rollerrel jar iskolaba/dolgozni. Persze nem mondom, hogy nincs soha letjogosultsaga, de mikor latok valakit ilyenen, mikozben lathatoan tulsulyos, akkor felnezek az egre. Persze a kocsi se jobb ebben az esetben. Sokan rafogjak, hogy nekik nincs idejuk gyalogolni, biciklizni, de otthon csak a foteltben ulnek orakig.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
arn
félisten
Ez mitol jobb, mint egy iroasztal, szek, meg egy 32+ monitor studiodobozokkal?
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
aginor
veterán
Ott még értem is a dolgot (bár teszem hozzá, utálom ezeket a szarokat). Mondjuk ez láthatóan egy presztízstermék, és mint ilyen, tele van tömve olyan extrákkal, amikre nem biztos, hogy szükség van, de valahogy indokolni kell majd a másfél millás árat.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
aginor
veterán
Kicsit idegenül néz ki az én "öreg" szememnek, de amúgy nem rossz ötlet, de az árát nem akarom látni.
Astroboy: kérlek nézz a kék fénybe..
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
Viktor77
titán
Insta közben: pill, bio afk...
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Tigerclaw
nagyúr
A koltseg nagy resze a kulso dizajnra ment aminek a funkcionalitasra semmi hatasa nincs, szoval hiaba high technek nez ki, hasznalat kozben valoszinuleg nem alig kenyelmesebb, ergonomikusabb mint egy "hagyomanyos" gamer setup.
-
Televan74
nagyúr
Nekem tetszik a dolog, csak az árával nem lennék kibékülve.
Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest