Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
válasz
Serricon #397 üzenetére
Nagyon köszönöm, hogy időt szánsz még hétvégén is rám.
Mindent a Te képed mintája alapján állítottam be, sajnos nem megy.
A T1 gondolom a transmission portja, amit definiáltál az alias-oknál.Ezt nem értem, nem befolyásolhatja ?
Sajnos nem teljesen értem még az összes összefüggést, mert a net megy, de azért ez furcsa.Bocs, ha rosszul fogalmaztam, a RAM drive helyét tudtam, inkább a 4GB RAM / RAMdisk arányok, mentési időtartamok esetleges ökölszabályairól szerettem volna infot kérni/kapni.
A dependencies csomagok nálam nem elérhetőek a SystemPackage/ Manager/Available Packages-nél. Ha rákattintok a linkre, akkor egy telepítős oldalra visz el, amit meg tudnék csinálni, de nem vagyok biztos benne, hogy így kell-e.
Pl. az első link ide visz : https://www.freshports.org/security/pecl-ssh2-0Köszönöm:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fujifilm X
- SSD kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Mint az ÚJ - Lenovo Legion 5 (Ryzen pro 6600H 16Gb 512Gb SSD) 2 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA!!!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged