- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #136 üzenetére
"A HDD cache-nek is kell hely a lemezen" És a RAM-ban is*
Ha te megadsz neki pl 40GB lemez cache-t azt le kell tárolnia a RAM-ba is, hogy mit hova tett, szóval simán betelhet attól a RAM-od, ha sokat teszel a lemezre.Ha jól tudom az arány 10MB RAM/1GB HDD Cache szóval kb 400MB RAM-od elmegy a 40GB HDD cache-re, emellett van még 1GB RAM cache-ed, ez máris 1.4GB
Ha emellett még fut valami akkor igencsak közel kerülsz a RAM korláthoz.Nekem 160GB-os lemezen volt megadva 100GB HDD cache, és 2GB RAM cache, ez ha összeadom kb 3GB RAM-ot igényel, ezzel nem is volt gond, még maradt 1GB a többi dologra, viszont ha ment a Snort is, az magában elnyelhet 1-2GB-ot is akár ha sok a szabály.
Szóval kezdd kicsivel, és ha tartósan stabil akkor növeld.(#138) orichalcos:
Áttértél a sötét oldalra..
De C3-ig még van időd meggondolni magad. -
Serricon
senior tag
válasz
Core2duo6600 #136 üzenetére
A HDD cache-nek is kell hely a lemezen, próbáld kisebbel kezdeni, és ha látod hogy hol áll meg (amikor feltöltötte és elkezdi cserélgetni) és még van hely, akkor tegyél rá fokozatosan.
Cache-hez sok ram kell, ha nagy lemezt használsz még több. Nem véletlen hogy nálam a 4GB is elfogyott ha szabadjára engedtem a Squid-ot.(#135) orichalcos:
Bizony jöttem, kell egy kis C2 bemelegítés mielőtt jön a 3..
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest