- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brogyi
őstag
válasz
Core2duo6600 #328 üzenetére
Zajos ( értsd rengeteg wifi) környezetben az Asus RT-N68U wifi szempontból nálunk bevált eddig. A környezet ahol használjuk nem otthoni, rosszabb. Ez már kétmagos. Az ára elég erős. 50 guriga. Érdekes azt akartam írni, hogy otthonra nem venném meg, de a drágább 3215U-t megvettem.
A TP, és az elöző Asus drágább kétsávos kivitele.
A PPPOe több erőforrást igényel, bár a tudosók nem ezt mondják. Mégis jól mutatja A Lexra chip-es RTL8197DN. Közel 40 típus használta. Nálunk a NetisWF2780, és a D-Link 825
Ezek a router-ek 900Mbps felett is dolgoznak, de amint bekapcsolod a PPPOe-t szörnyen leesik a tempó. Szóval erős kétmagos hardware kell neked. Jó ajánlat a rusnya kinézetű D-Link860L rev B1. Erős kétmagos amit 4 magnak lát a rendszer. Nézz be az OpenWrt topikba, mert azzal az igazi.
Topikgazdi bocsi néhol nem tudtam mi on, és mi off topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 3D nyomtatás
- Amazon
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged