Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Ezt értem is, csak a féltégla méretű hűtőre, ahol önmagában is kihívás a hűtőrögzítő csavarok beszerelése, ráadásul ilyenkor még a ház pereme is kadályozó tényező...szóval ha egy ilyenre nem az alaplapot, hanem egy egész házat kell ráfordítani, na az mégnagyobb önszívatás, (élére állított lapra meg eszembe nem jutna szerelni, mert ha egy picit megbillen vagy lecsúszik, bármit legyalul. Inkább szerzek egy mini csvarhúzót, és odahívom a 10 éves fiamat, hogy a felső két alaplaprögzítőt csavarja be, meg dugja be a ventit. Az ő keze szerencsére még odafér

De a konstrukció ettől függetlenül SZERINTEM elég elcseszett még mindig. Már régen tovább kellett volna fejlődni egy sokkal könnyebb, modulárisan szerelhető rendszerre.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 / 8 GB 2Rx8 PC3L - 12800S Laptop Memória Modulok
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- KINGSTON FURY 32GB Beast DDR5 5200MHz CL40 KIT KF552C40BBK2-32
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest