- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilsyde
őstag
Hát elég durván addiktív. Mikor eloszor hallottam róla és megnéztem a honlapját akkor jót nevettem hogy megint valami indie próbálkozik valami gagyi cuccal amit majd párszáz szerencsétlen megvesz. Aztán youtubeon elkezdtem nézni egy srác videoit ahol bemutatta a játékot és ugyan gagyinak tartottam a grafikát, maga a játékmechanika elkezdett érdekelni. Utána már a grafika sem zavart, rájossz hogy illik hozzá ez a 8-bites retro kinézet (persze aki nem ezen nott fel annak lehet mondani).
Végul megvettem és most ott tartok hogy nem 5-10 órám van benne (mint a legújabb lapos, igénytelen AAA címekben) hanem 5-10 napom (igen, 24 órával beszorozva) és egy cseppet sem untam meg. Azóta nem is nagyon tudok mással játszani, mindig vissza kell térnem a Minecrafthoz
Új hozzászólás Aktív témák
ph Rohamosan terjed a Minecraft őrület. A játékot fejlesztő Marcus Persson tegnap jelentette be, hogy elérte a félmillió eladott példányt.
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest