- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megnéztem most rendesen ezt a lapot...azért picit sántít. 2 SATA port azért nem mindenkinek elég (nekem pl. SSD/RAID1 tömb/BluRay, kapásból kell 4db) alaplapi USB2/USB3 portok is hiányoznak. Így mondjuk nem csoda, hogy ennyibe kerül
(#30) Steve1207
Nekem is volt Brazos gépem, SSD-vel teljesen tűrhető volt általános feladatokra. Pötyögős gépnek most van egy Kabini subnotim, ezért a HTPC-nél mindenképp valami erősebb kellett. i5/i7 számomra felesleges, de valami 50/60W körüli 2/4magos APU kellett. Nálam a HTPC jelenleg a fő gép, a dual HDMI-nek hála egyszerre tudtam kikötni tv-re és monitorra is -
gianni85
veterán
válasz
antikomcsi #28 üzenetére
megbirkózik ez a Soc a 23,976 Hz lejátszással? Nem fekteti meg egy Firefox 10+ tabbal? Abban egyetértünk, hogy egy 25ezres lapot, meg még egy 25ezres APU-t én is soknak érzek HTPC-nek, de amit meg te linkeltél, azt meg kevésnek. Én mondjuk örülök, hogy jópár indie játék is elfut az erősebb mozizós gépemen, na meg egy Lightroom se fekteti meg nagyon...stbstb
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged