Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
Egész jó kis laptop. A játékok alatti teljesítménye kifejezetten meglepett, nem vártam volna ezt a teljesítményt egy alsó-középkategóriás (?) videokártyától
. A fényes felületekért tényleg nagy kár - korábban az L széria szép matt szürke borítású volt, bár azt már nem tudom, hogy a billentyűzetük fényes volt-e. Azért ahogy írtátok is, még (legalább) 1 USB elfért volna rajta...Nekem amúgy Toshiba laptopom van (A300), és alapjaiban véve elégedett vagyok vele. Ez is ugyanilyen fényes, ami elég szép ugyan, de nem érdemes hozzáérni, mert tök hamar egész borzasztóan tud kinézni...

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- BMW topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming A15 Notebook! 7435HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Új 0km es garanciás asus zephyrus m16! Rtx 4080 / i9 / 32gb / 1tb / 240hz OLED MINI LED!
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. A fényes felületekért tényleg nagy kár - korábban az L széria szép matt szürke borítású volt, bár azt már nem tudom, hogy a billentyűzetük fényes volt-e. Azért ahogy írtátok is, még (legalább) 1 USB elfért volna rajta...