- TCL LCD és LED TV-k
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Csak a sony tesztet olvastam el, nekem volt egy sony gépem, amit egy eyefinity rendszer építése miatt eladtam,
A VAIO érzésről annyit, hogy ilyen rövid használat után az jött le nektek, hogy van benne valami, nem éreztetek rá igazán, de érződött, hogy a VAIO az egy fogalom.
nos hosszútávú tapasztalatom az, hogy 1-2 éves korábban sokkal jobban bírja a konkurenciánál, kevésbé megy fel a hangja a hűtésnek, a zsanérok sem lazulnak meg. ugyan nehezen tisztítható a billentyűzet, de valami zseniális a megoldása (nekem mondjuk magasabb kategóriás gépem, volt a VAIO-k közül), és azt se felejtsük el, hogy a tévhitekkel ellentétben nem az apple, hanem a sony találta ki ezt a szigetes billentyűzetet, amihez foghatót keresek azóta is az asztali gépemhez.
Ezeket úgy írom, hogy elég sok laptop megfordul a környezetemben, még a legdrágább hp üzleti gépek is (rokon középvezető a hp magyarországnál), Lenovok, de majd, ha teljesen kész az eyefinity, akkor veszek újra egy hordozható gépet, és az egészen biztosan VAIO lesz.
Bátran ajánlom bárkinek, nem fogja cserbenhagyni a gép. A zenéről nem tudok nyilatkozni, mert nekem más modell volt, de azon rendben volt a hang. Nyilván vannak fizikai korlátok, de nem gond.
A jobbra tett usb pedig számomra előny, mert ha például egérrel használom nyilvános helyen, jobb, ha ott lógnak ki belőle a dolgok, mind a lopás, mind a véletlen letörés ellen jobb, ha a kezem és a gép között van, mintha a másik végén lóg ki.
Az aksi a sony gépek gyenge pontja, ezt viszont el kell ismernem, gyengét raknak bele. Érdemes pótot beszerezni, az utángyártott nem annyira drága, mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- A képek szerinti szép állapotban eladó DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7,
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest