Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Csak a sony tesztet olvastam el, nekem volt egy sony gépem, amit egy eyefinity rendszer építése miatt eladtam,
A VAIO érzésről annyit, hogy ilyen rövid használat után az jött le nektek, hogy van benne valami, nem éreztetek rá igazán, de érződött, hogy a VAIO az egy fogalom.
nos hosszútávú tapasztalatom az, hogy 1-2 éves korábban sokkal jobban bírja a konkurenciánál, kevésbé megy fel a hangja a hűtésnek, a zsanérok sem lazulnak meg. ugyan nehezen tisztítható a billentyűzet, de valami zseniális a megoldása (nekem mondjuk magasabb kategóriás gépem, volt a VAIO-k közül), és azt se felejtsük el, hogy a tévhitekkel ellentétben nem az apple, hanem a sony találta ki ezt a szigetes billentyűzetet, amihez foghatót keresek azóta is az asztali gépemhez.
Ezeket úgy írom, hogy elég sok laptop megfordul a környezetemben, még a legdrágább hp üzleti gépek is (rokon középvezető a hp magyarországnál), Lenovok, de majd, ha teljesen kész az eyefinity, akkor veszek újra egy hordozható gépet, és az egészen biztosan VAIO lesz.
Bátran ajánlom bárkinek, nem fogja cserbenhagyni a gép. A zenéről nem tudok nyilatkozni, mert nekem más modell volt, de azon rendben volt a hang. Nyilván vannak fizikai korlátok, de nem gond.
A jobbra tett usb pedig számomra előny, mert ha például egérrel használom nyilvános helyen, jobb, ha ott lógnak ki belőle a dolgok, mind a lopás, mind a véletlen letörés ellen jobb, ha a kezem és a gép között van, mintha a másik végén lóg ki.
Az aksi a sony gépek gyenge pontja, ezt viszont el kell ismernem, gyengét raknak bele. Érdemes pótot beszerezni, az utángyártott nem annyira drága, mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Konteó topic
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 UHD, Érintőkijelző, i7-10875H, 32GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV G
- Lenovo ThinkPad L490 FHD, TOUCH, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Lenovo ThinkPad T490 FHD, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 2020 M1 macbook pro 8/256GB elado/cserelheto
- Lenovo ThinkPad T480s FHD, Érintőkijelző, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GA
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest