Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Csak a sony tesztet olvastam el, nekem volt egy sony gépem, amit egy eyefinity rendszer építése miatt eladtam,
A VAIO érzésről annyit, hogy ilyen rövid használat után az jött le nektek, hogy van benne valami, nem éreztetek rá igazán, de érződött, hogy a VAIO az egy fogalom.
nos hosszútávú tapasztalatom az, hogy 1-2 éves korábban sokkal jobban bírja a konkurenciánál, kevésbé megy fel a hangja a hűtésnek, a zsanérok sem lazulnak meg. ugyan nehezen tisztítható a billentyűzet, de valami zseniális a megoldása (nekem mondjuk magasabb kategóriás gépem, volt a VAIO-k közül), és azt se felejtsük el, hogy a tévhitekkel ellentétben nem az apple, hanem a sony találta ki ezt a szigetes billentyűzetet, amihez foghatót keresek azóta is az asztali gépemhez.
Ezeket úgy írom, hogy elég sok laptop megfordul a környezetemben, még a legdrágább hp üzleti gépek is (rokon középvezető a hp magyarországnál), Lenovok, de majd, ha teljesen kész az eyefinity, akkor veszek újra egy hordozható gépet, és az egészen biztosan VAIO lesz.
Bátran ajánlom bárkinek, nem fogja cserbenhagyni a gép. A zenéről nem tudok nyilatkozni, mert nekem más modell volt, de azon rendben volt a hang. Nyilván vannak fizikai korlátok, de nem gond.
A jobbra tett usb pedig számomra előny, mert ha például egérrel használom nyilvános helyen, jobb, ha ott lógnak ki belőle a dolgok, mind a lopás, mind a véletlen letörés ellen jobb, ha a kezem és a gép között van, mintha a másik végén lóg ki.
Az aksi a sony gépek gyenge pontja, ezt viszont el kell ismernem, gyengét raknak bele. Érdemes pótot beszerezni, az utángyártott nem annyira drága, mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest