- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
Csak a sony tesztet olvastam el, nekem volt egy sony gépem, amit egy eyefinity rendszer építése miatt eladtam,
A VAIO érzésről annyit, hogy ilyen rövid használat után az jött le nektek, hogy van benne valami, nem éreztetek rá igazán, de érződött, hogy a VAIO az egy fogalom.
nos hosszútávú tapasztalatom az, hogy 1-2 éves korábban sokkal jobban bírja a konkurenciánál, kevésbé megy fel a hangja a hűtésnek, a zsanérok sem lazulnak meg. ugyan nehezen tisztítható a billentyűzet, de valami zseniális a megoldása (nekem mondjuk magasabb kategóriás gépem, volt a VAIO-k közül), és azt se felejtsük el, hogy a tévhitekkel ellentétben nem az apple, hanem a sony találta ki ezt a szigetes billentyűzetet, amihez foghatót keresek azóta is az asztali gépemhez.
Ezeket úgy írom, hogy elég sok laptop megfordul a környezetemben, még a legdrágább hp üzleti gépek is (rokon középvezető a hp magyarországnál), Lenovok, de majd, ha teljesen kész az eyefinity, akkor veszek újra egy hordozható gépet, és az egészen biztosan VAIO lesz.
Bátran ajánlom bárkinek, nem fogja cserbenhagyni a gép. A zenéről nem tudok nyilatkozni, mert nekem más modell volt, de azon rendben volt a hang. Nyilván vannak fizikai korlátok, de nem gond.
A jobbra tett usb pedig számomra előny, mert ha például egérrel használom nyilvános helyen, jobb, ha ott lógnak ki belőle a dolgok, mind a lopás, mind a véletlen letörés ellen jobb, ha a kezem és a gép között van, mintha a másik végén lóg ki.
Az aksi a sony gépek gyenge pontja, ezt viszont el kell ismernem, gyengét raknak bele. Érdemes pótot beszerezni, az utángyártott nem annyira drága, mint az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Autós topik
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest