- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Egyértelmű volt tegnap este is, amit írtál.
Én nem azt írtam akkor sem, hogy nem érezheted magad pórul járva, vagy átverve, hanem azt, hogy ettől még neked semmi nem jár, főleg nem több, mint pl. nekem.
Amit az országról írtál, az meg szép és jó (bár nem mondanám, hogy egyetértek, de ez itt nem az a topik), de attól, hogy a magyar jajdeszegény egypártrendszeres gürizős akárki, attól még nem jár neki kedvesebb elbírálás, mint másnak. Neki sincsen ingyenvindóz.
Ha engem átvernek, akkor én azt egyénileg, a saját kereteim között rendezem, nem akarom, hogy mások megértsék a vélt vagy valós problémáimat, cserébe én sem próbálom mindenkinek a helyébe képzelni magamat. Az a baj az ilyen amcsi kirakatperekkel, hogy egyetlen dologra hajtanak: a nyílt tárgyalási rendszer miatt összehozható magas publicitásra, mert annyit még a legutolsó, római jogon elhasalt jogászcsökevény is tud, hogy ezek a perek a cégek számára negatív PR-al bírnak, és kizárólag erre épít az összes ilyen ügyeskedés.
Ha valaki szar gépet kapott, vigye vissza a boltba, cseréljék ki neki. Vegyen egy jobbat, fizessen rá. De ne nevettessük már magunkat ezzel a kártérítési hülyeséggel, hogy lelki megrázkódtatást vagy bevételkiesést okozott az, hogy nem ment az Aero felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD félkonfig - egyben, vagy külön-külön! Ryzen 5 5600, RX 5600 XT, stb
- Dell Latitude 5490, 14" HD , I5-8250U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest