- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Hobby elektronika
- VR topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
infectedmann #19 üzenetére
1etértek.
-
Igazad van. Valószínűleg az volt. Az üzenetben található piros kör, benne a fehér x-szel arra késztetett hogy a főcím elolvasása után ráhasaljak az enterre.
Aztán meg a shutdownra. Hogy már szegény pda-kra is beférkőzött ez a marhaság. Gr.Mod.: Oké, de nekem csak wm2003-am van. És próbáltam felhajtani rá a compcact framework-öt, de azt találtam a Microsoft oldalán, hogy már nem van ilyen mer' régi és mer' úgy állunk hozzá hogy dobdelvegyélújat.
Aztán az is lehet, hogy én vagyok hülye az Ms oldalához.
-
Mindigis utáltam ezt a rohadék .NET dolgot... már van fent vagy 5 féle, de még mindig nem elég neki.
Múltkor akartam telepíteni valami időjárás-progit pda-ra, és mivel xp-n át akarná tenni magát, kell neki az akármilyen net framework.. leszedtem, kell neki a compact framework... leszedtem, kell neki a visual basic nemtudommi. Itt hagytam rá... Pedig jópár éve nincs semmi ami felidegesít xp alatt, de ez betett.Mod: Egyébiránt a cikk hiánypótló.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Automata kávégépek
- Hobby elektronika
- VR topik
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest