Hirdetés
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CPU léghűtés kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Analóg "félklaviatúra" jött a Lemokey (Keychron) színeiben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
confuser
senior tag
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
Szóval nem értesz egyet vele. Értem. Ha van egy cipőket gyártó cégem, és azt mondom, csinálok felemás cipőt csálé lábú kacsacsőrű emlősöknek, akkor te milyen jogon nem értesz egyet a kijelentésemmel? Az én cégem, az én termékem, az én döntésem. Attól hogy te mást mondasz, én azt a célcsoportot célzom meg amelyiket én akarom, nem amelyiket te gondolod.
Tévedtél, mert nem ismerted a hátteret. Nem vagy képes beismerni, és makacsul az eredeti véleményedet véded, noha többszörösen és egyértelműen meg lett cáfolva. Szánalmas viselkedés. Ez az utolsó kommentem ami hozzád szól, felesleges ilyennel vitázni.
-
pzstm
titán
válasz
mrhitoshi #471 üzenetére
nem is értelek...beszélsz itt mindent sjaát tapasztalatok alapján, úgy hogy készüléked is van. Igazán beláthatnád, hogy sokkal jobban tudják azok az emberek akik képről/videóról látták a dolgokat.
Ez a topik arról szól, hogy minél többen legyenek itt a NEM 950/950XL tulajok
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest