Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értem miért rám akarod húzni az erőlködést folyton, mikor én csak a te erőlködéseidet cáfolom hozzászólásról hozzászólásra... de tényleg, kezd izzadtságszagú lenni a dolog, úgyhogy én ezzel itt be is fejezem veled.
S6 Edge+ból amúgy a sima fekete 32GB-os 699 euró. Ezzel szemben a 950XL még mindig 590+dock. Szerintem nem kell tovább próbálkoznod mindenféle akciós árakat, meg kínai dingdongokat keresni amik SZERINTED egy lapon említhetők a 950XL-el.
Amúgy nálad hogy teljesít a 950XL? Mert gondolom van, és kitapasztaltad, ha már ennyire kerek perec véleményed van róla. Bár a sziamius hasonlatod után afelől is vannak kétségeim, hogy a tesztet végigolvastad egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest