- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SSD kibeszélő
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
A mai napig imádom es a szivem szakd meg hogy nincs frissites es gyakorlatilag hasznalhatatlan. Az iphone
8amat szétgyalazza kijelzoben es fotos kepessegekben es a kerdesem is erre vonatkozik. Interjukat akrok felvenni vele (csak kepnek nem hangnak), de sajnos egy ido utan (ma pl.: 37 perc) kikapcsol. Van boven az SD kartyan hely amugy. Elofordul, hogy tulmelegeszik de most szerintem nem ez volt a baja. Ötlet javaslat? Nezegettem 15-20000 ft os kompakt gepeket de ennek sztem még mindig jobb a kameraja sot fantazialok egy XL vasarlasarol is. Ez a folyamatos kilapcsolas viszont nagyon zavar. Egy uj akksi esetleg segithet vajon??? Ja es meg egy kerdes bar lehet h illetlen: nincs valami mersekelten hivatalos frissites Lumiara? Na béke mindenkinek! -
JamesLavelle
tag
Twitter másnál is meg van hülyülve?
-
JamesLavelle
tag
válasz
turbulencia8 #5228 üzenetére
Köszi!
Ha még további tapasztalata van valakinek, megköszönöm! -
JamesLavelle
tag
Ha continuummal a tv-hez kötöm, akkor megjeleníti a feliratot? Mert a telefon kijelzőjén úgy láttam hogy igen (legalábbis az XL), de ez azért érdekelne. Kérdésem még hogy ha HD filmről (mkv) beszélünk, akkor ugyanolyan szép minőségben jeleníti-e ezt meg, mintha mondjuk laptopról játszanám le a filmet?
Köszönöm előre is (a konstruktív) válaszokat!
-
JamesLavelle
tag
válasz
Trevize1987 #4146 üzenetére
Úgy látszik, nem csak én ugrálok a platformok között. Jelenleg nekem is Xiaomim van, tök jó telefon, de hiányzik a WP néha.
Amúgy a "mi az ami WP-n van és androidon nincs?" kérdésre: biztos vannak guruk, akik ezt jobban tudják, de én WP-n imádtam, hogy a böngésző keresősávja lent van (sokkal kényelmesebb a használata mint Androidon, persze lehet h csak én nem találtam ott még ilyet), WP-n már régóta lehetett háttérben/lezárt képernyőzárral youtube-ozni különböző appokban, egy ideje Androidon is, igaz ott ha jól tudom még mindig nem alkalmazással, hanem mondjuk csak firefox-szal, esetleg chrome-mal), illetve én a WP letisztultságát mindennél jobban szeretem, engem az appok hiánya sosem zavart igazán..
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest