- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
okoska74
senior tag
Aki nem tudja letölteni az UpdeteAdvisort annak ajánlom [link]
-
tlac
nagyúr
mennyit tölt le egy win10-re frissítés?
-
mtomi95
senior tag
Lumia 640 tulajok van win10 frissítés függő telefontokra?
(8.1-ről persze) -
Joker88
őstag
akik használják az Insidert,abból kiindulva :
-mennyi lesz kb a W10 mérete amit le kellene töltenie a telefonnak
-mennyi ideig fogja telepíteni ? -
Redchucky
aktív tag
Valaki lenne kedves és leírná a frissítés menetét? Telepítés és utána gyári visszaállítás? Bár én még nem látom
640XL DS
-
Hubzsi
tag
Elvileg lejött, de lehet megvárom a hétvégét a frissítéssel
-
Nooeca
senior tag
Ide is leírom hogy az Insideres verzióval megegyező .164 jön hivatalos forrásból megerősítve.
-
Ricardo
titán
Ez most a 200-as build lesz? Aki insiderben van annak érdemes frissíteni? Ha 164 akkor azt fogja írni hogy naprakész. Vagy rosszul gondolom?
-
csocso29
csendes tag
Felraktam . De nekem azt írja hogy naprakész
vodafone lte
-
tpeter77
addikt
Apa kezdődik?!
-
Blacky74
csendes tag
[link] innen olvastassátok be qr kód olvasóval.Ott feladja a magyar oldalt,ahonnan letölthető.Én is így csináltam.Nekem is független 640 LTE van és megy a frissítés
-
Hubzsi
tag
https://www.microsoft.com/hu-hu/store/apps/updateadvisor/9nblggh0f5g4
De nekem nem találja a telefon az appot az áruházban
-
Blacky74
csendes tag
Igen,nekem is upgrade advisor app lefuttatása után jelzett a teló,hogy frissítés van.már jön is lefele szépen
-
watador600
senior tag
Win 10 alól PH-ra nem tudok bejelentkezni. Beírom amit kell, ki is írja hogy sikeres bejelentkezés, továbbítunk.. majd visszadob a fórum indexére és nem vagyok bejelentkezve... Ez miért lehet?
Illetve, amikor a telót leteszem, kikapcsolom a wifi-t. Na most amikor újra előveszem, akkor a wifi megint be van kapcsolva és írja hogy talált elérhető hálózatot. Ezt kilehet valahogy kapcsolni? 8.1-nél volt ilyen lehetőség, itt nem találok.
Köszi
-
KunEmber
senior tag
Kezdődnek az izgalmak, indul a frissítés hullámvasútja
http://m.windowscentral.com/windows-10-mobile-over-air-update-older-lumia-phones-launching
-
Blacky74
csendes tag
Az előbb az Outlook kiírta,hogy beavatkozást igényel.Kiderült meg kell változtatnom a Microsoft fiókom jelszavát
Ezt miért kellett megtenni?Utána már működött rendesen és szinkronizált is.Még nem régóta használok wp-s telefont,elnézést ha láma dolgokat írok vagy kérdezek -
galervin93
addikt
-
Nooeca
senior tag
akár non-insider a 200 akár nem, az a napokban mindenképp megjelenik, várhatóan elég szép hibajavítási listával, vagy súlyos hibajavítási listával, ki hogy értelmezi.
Ha jól hiszen starr volt az aki írta korábban hogy még hónapok kérdése lehet mire megkapjuk tesztek miatt... de ez azért nem igaz, mert a szolgáltató már januárban Insiderként elkezdte tesztelni, vagyis elvben arra már nem kell várni.
Maga a szolgáltatót érintő funkciók nem változtak az elmúlt időszakban, és nem is fognak, így ha ma megjelenik valahol készülékfüggetlenül és szolgáltató szegmensben is, akkor pl. az RS1-nél már a szolgáltató nem is fogja teszteni, hiszen magát az őt érintő funkciók se RS1-ben se RS2-ben nem fognak változni, ennyi biztos.
-
BBosi
csendes tag
http://tech-live.hu/tech-tipp/ma-megkezdodhet-a-windows-10-mobile-tamogatott-keszulekekre-torteno-kikuldese/
Közeledik, bár Nekem jól megy a Win 8.1 is !
-
0.44
tag
Mondjatok, hogy masnal is szar az edge. Idonkent (marha sokszor) elkezd vibralni (barmelyik oldalon kepes csinalni), eltunik az oldal, csak akkor javul meg, ha nyitok egy uj tabot, majd vissza lepek arra ami beszart. Szinte mindig gorgetes kozben jon elo ez a hiba
Evleaks “confirms” March 17 rollout of Windows 10 Mobile
Meglatjuk.
-
starr
őstag
válasz
Aethelstone #12145 üzenetére
Lehet, de eddig mindig így volt. Még kisebb frissítések esetén is. pl Cyan --> Denim, vagy Amber ---> Black.
Volt egy weblap, ahol lehetett csekkolni, hogy melyik országban melyik szolgáltató, milyen telefonjára jött már ki. Én kizártnak tartom, hogy ha ma bejelentik, akkor ma meg is kapjuk. -
old rocker
veterán
Gyerekek, ez a Samsung kártya jó a hatnegyvenesbe? köszi
[link] -
Blacky74
csendes tag
Emberek!
Frissült már valakinek a telója vagy dobott fel frissítést hivatalos wp 10-re?Bár szerintem ha lesz belőle valami,akkor délután 4-től lehet.Redmondban akkor van reggel 8
Tele van a net azzal ,hogy mától kezdi el a Microsoft a hivatalos OTA frissítést és hogy egyelőre manuális lesz a 640 és 640 xl-re
.De ezek a telók lesznek benne az első körben.Vajon a szolgáltatósak vagy a függetlenek kapják meg előbb???Nekem független van
Remélem ez nem kacsa,mint a többi volt
-
szucstom
őstag
Skacok, ha frissítésben nem látja az új buildet, akkor hogy tudok .107-ről .164-re frissíteni? Insiderrel?
-
watador600
senior tag
válasz
S3RIOUS #12137 üzenetére
Nekem is ezt csinálta tegnap. Megvártam míg csomó mindent felrakott, majd nyomtam egy restartot, aztán felment minden gondnélkűl, még az is, ami előtte hibát dobott.
Szerk.: Hogy most frissítek .164-re, kell HR-t csinálnom? Win 10-re való frissítés előtt volt HR, azóta még nem.
-
S3RIOUS
tag
Egyébként most, hogy olvasom milyen gondotok van (eltűnnek dolgok, nem települ stb.) nekem a frissítések között van 4 darab, ami nem akar települni.
- Equaliser
- Rate your Device
- Lumia motion Data
- a negyediknek meg már se ikonja se neve de ott van a listábanHibát ír ki telepítéskor, mikor újra próbálom kidobja, hogy csak belső tárolóra, rányomok hogy okés, de csakugyan hiba a telepítésnél.
Érdekes egy dolog
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
W10 alatt, hova dugták el 164-ben a dupla koppos felébresztést?
Most vagy vak vagyok, vagy "átlapozom" folyamatosan ezt a részt. -
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Mivel nincs központi lumia topik itt teszem fel kérdésemet (és mert ez a tipus a legesélyesebb next telefonnak, ha végre behal az 7. éves 5530-am akkuja).
Lehet-e bármilyen úton módon bit-to-bit biztonsági mentést készíteni, érdemes-e ezzel foglalkozni vagy 100%-ban megfelel, biztonságos, kielégítő, ami a hard resettel, outlook mentéssel, stb mentésekkel elérhető metódus?
-
Milli82
tag
Sziasztok
Miért kér outlook.hu belépést minden app letöltéshez? Mikor nincs is regisztrálva accontom.
Mit és hogyan állítsak be hogy ne így legyen? Az első időkben nem volt ilyen. -
mtomi95
senior tag
válasz
watador600 #12120 üzenetére
Miért használsz olyan régi Build-et? Frissíts .164-re!
-
watador600
senior tag
válasz
watador600 #12118 üzenetére
Hibát kapok a glance és a gestures app frissítésénél. 0x803F8001 kódot írja. Egy HR megoldaná?
.107-es build. -
watador600
senior tag
Win 10 felrakása előtt csináltam HR-t, frissítettem pár programot, majd insider-t leszedtem, letöltötte a frissítést, felrakta, most fejezte be. Kell vagy érdemes még egy HR-t csinálnom?
-
nikkor
aktív tag
640 DS-em van. Mivel időnként nem volt megfelelő kapcsolat a SIM kártya és a foglalata között és csak egy kártyát használok, starr tanácsára áttettem a kártyát az 1-ből a 2 foglalatba. Így viszont szembesültem azzal, hogy a kapcsolatokban a telefonszámok az 1-hez vannak rendelve, maguktól nem kommunikáltak a 2-vel és így nem tudtam pl. ezeket a számokat felhívni, csak ha a név melletti kapcsolót átállítottam.
Csak egyenként tudom a neveket átirányítani, vagy van ennek egy hatékonyabb módja is? -
-
wacek068
tag
Szia!
Köszi a segítséget!
A Video X Playert próbáltam, semmi, üres felület!
A másik kettő próbaverziója frankón működik, -főleg az FLV Player-!
DE!!! NEHOGY MÁR külön kelljen érte fizetni!!!MIÉRT??
Droidnál ez is ingyenes! Többek között!!
Soha nem adtam, és nem is fogok ilyen dolgokért pénzt kiadni! -
Nooeca
senior tag
válasz
GordonSamway #12106 üzenetére
Fast ring, de ne piszkálj semmit, mert hamarosan kijön a TH2 aztán frissíthetsz. Ha a pletykák igazak holnap
De ne vegyél rá mérget, mert akkor lehet holnap már nem fogsz levegőt venni
-
GordonSamway
aktív tag
válasz
GordonSamway #12104 üzenetére
Most néztem videot bele kell piszkálni a registribe,hogy fast ringen letöltse a telefon.
-
wacek068
tag
Sziasztok!
Videólejátszó app-ot keresek, ami használható!
Találtam párat, de nem látja egyik sem a filmet amit a kártyára másoltam!
A gyári megtalálta, de az meg nem támogatja a lejátszást!
Már csak 10 hónapot kell vele kihúznom! -
Hejja1234
tag
Önként jelentkezőket szeretnék akik felteszik a RS1-et 640-re.
link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest