Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Kezdjük ott én részt vettem (múltidő) ebben, te meg most is részt veszel a bányászatba. Ráadásul én magam nem szennyeztem a környezetet, hiszen csak rendelésekkel mentem ki a vendégekhez. Azokhoz akik utazgattak. Támogattam nem csináltam. Ellenben veled a bányászat kérdését.
Tudom, tudom muszájból, különben már rég éhen haltál volna, de közben valahogy akadt párszáz ezer / már milla VGA-kra."Latom nagyon szeretsz elbizonytalanodni. De ez teljesen ertheto, hiszen fel kell eszmelned, hogy amiben reszt vettel az mennyire karos. Az agy probalja megvedeni magat, most kuzdesz a kognitiv disszonancia ellen." - nemrég írtam az egyik topicba (talán épp itt? ja, itt is : #114 ), hogy ezt a bányászokon is látom. Szóval most olyan mintha korábbi írásom azt átfogalmazva ideraktad volna. De ez rád is igaz, meg még sokakra.
"Tipikus "utazni kell, nyaralni kell, ezert mindenki mas huzza meg magat, mert nekem jar a szuksegtelen kornyezetszennyezes" mentalitas." - na akkor olvass megint. Épp azt írtam fentebb #133, hogy jelenleg nagyon helytelenítek mindenféle utazást és a "nekem jár" tipusú parasztok miatt lett itt következő hullám. De olvass vissza a komemntjeim között, máskor is írtam már ezt.
Mindegy, úgy érzem ez az egész nem vezet sehová, pontosan a kognitiv disszonancia miatt, hogy beismerd, hogy amit csináltok nem jó, de ha már csinálod legalább ne érvelj mellette. majd eljön az idő, mikor megszűnik ez az egész, aztán kiszálltok ahogy tudtok, ami károk lettek okozva az meg a miénk. Ezzel az átveréssel az a baj, hogy az is megszívja aki nem ugrik bele
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo 3DS és DS topic
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- Poco F7
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest