Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Nekem a látottak alapján egyáltalán nem tűnik reálisnak a 0,5 TFLOPS, ahogy azt sem, hogy 2 Sandy procimag ne lenne elég hozzá, de teljesen megértem az EA-t, hogy a profit hiánya helyett, inkább technológiai akadályra hivatkoznak.
Az volt az érved, hogy azért nincs kihasználva az AVX2 mert nehéz programozni, szerintem meg még nem terjedt el eléggé. Most innen vhogy eljutottunk oda, hogy a konzolokhoz kell igazodnia a PC-nek, miközben a konzolok éppen most lettek egyedi hardverből, "olcsó PC"-k.
-
GeryFlash
veterán
Ne mond ilyeneket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2018-ra szerintem már jön egy újabb konzolgeneráció, nem sokáig fogják ezt a balfaszkodást tűrni a játékosok (már most biztos, hogy rengeteg 2015-ös játék nem fog futni FHD-ben 60 fpsel még ps4-gyel sem nemhogy xboxon, sőt sok esetben 960p lesz 30 fpssel.)
Amúgy én csak azt nem értem, hogy még mielőtt kijött már mindenki temette a konzolokat, hogy ugye csak egy átlag pc szintjén van, de sokan köztük én se ezt hülyeségnek tartottuk, hogy az xbox is egy átlag 2005ös pc, kb egy radeox x800-as (talán még gyengébb is) grafikai teljesítményével. A mostaniak ugye kb 7750 szintjén vannak, alsó hangon 4szer erősebb mint ami anno a ps3-ban vagy az xbox360ban van.
Nem értem, hova tűnt ez a sebesség többlet, a régi generáció API-ja ennyivel többet hozott ki a hardverből vagy hogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)