- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Hálát adok az égnek, hogy el vagyok látva olyan játékokkal, mint a Half Life 2, Mass Effect, Team Fortress, és még csak most jön a Borderlands, a Mass Effect 2 és a Stalker sorozat. És ez csak az FPS, és kitart legalább egy évig.
Teszek a metróra, (minden reggel látom
), és ha ez lesz a trend, játék miatt legalább nem kell többet fejlesztenem. Ha már nagyon viszket, veszek egy konzolt. (nem fog, mert az elmúlt 10-15 év termésében akad még minőségi tartalék, grafika meg sokadrangú szempont)
Szerk: Szerintem kényletenek leszünk elfogadni, hogy a játékok platformja a továbbiakban a konzol lesz. RTS és MMORPG-n kívül a többi megoldható, az meg senkit nem érdekel, hogy ki mit szeretne, amíg bevétel van. Majd átszokik mindenki arra, ami van. Nagyon erre halad minden, bár ez nekem sem tetszik.
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem (és ez szigorúan csak magánvélemény) ez vagy egy hatalmas fotosopp, vagy itt lehet elköszönni a PC-s játékoktól tényleg.
Konzol, aszt' csókolom, PC-re nem optimalizálunk, az nem lesz piac.Ha csak a hardver eladásokat akarnák megpörgetni, kicsit óvatosabban csinálnák. De szerintem fotosopp.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Minden lehetőségre kiterjedő gépigényt adtak ki a Metro 2033-hoz.
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest