- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
Az fáj,hogy ugy alakitják,hogy boltoknak megérje.
Amikor én kértem vissza a videokártya árát akkor azt hogy képzelem ,ha meg valami más okbol nekik éri meg akkor meg simán visszaadják.
Amikor én kértem akkor ragaszkodtak a cseréhez,ha meg most elromlana a merevlemezem akkor meg visszaadnák az árát?
Vagy cseréljenek árut mindig valamit mindig adják vissza az árát,és ne alakitsák a szabályokat rugalmasan[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Aquarol van szó.
Egyébbként most is fel van tüntetnve a garanciális ügyintézésnél az,hogy
Ha nem tudják javitani vagy cserélni akkor visszaadják az árát.
Viszont az is cserének számit/náluk/ ha az adott terméknél jobbat/gyorsabbat adnak.
Nem akartam cirkuszolni,levásároltam az árát amit felajánlottak. /26 k-t/[ Szerkesztve ]
-
Silentfrog
veterán
Olvasom.hogy sokan hogy jártak a boltokkal....
Nekem az az érzésem mindig mi járunk rosszul.
Most ha elhal a merevlemezem akkor visszaadják az árát,/16 ezret mondjuk agy 2 terásért,venni meg 2.5 szeres áron tudnék most/ Bezzeg amikor e lhalt nemrég a videokártyám akkor meg nem akarták visszaadni a majd 3 évvel ezelőtt kifizetett 46 ezremet,hanem levásárolhattam 26 ezer értékben.
Amikor meg reklamáltam akkor azt mondták,mit akarok, a régi 4850 helyett kaphatok egy sokkal gyorsabbat,huszonezerért.A bolt felfogása szerint ez a csere fogalama. -
Silentfrog
veterán
Én már láttam a helyi boltba Wd merevlemezt 2 tb-osat 85 ezrért. Ez már az atomdurva kategoria
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest