- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
geri1111
tag
.
[ Szerkesztve ]
-
ityam
őstag
válasz Bouldestes #26 üzenetére
es ha nem 200 ért adnák meg is venném. főleg ha 6gb ram lenne benne.
-
Bouldestes
csendes tag
Ennek a gépnek ilyen belsővel kellene rendelkeznie prémium (nem Lite!) kiadásban:
2560x1600-as kijelző,
HiSilicon Kirin 960 4 x 2,4 GHz-es Cortex-A73 + 4 x 1,8 GHz-es Cortex-A53 + i6 koprocesszor,
Mali-G71MP8 grafikus chip,
4 vagy 6 GB RAM,
64 vagy 128 GB tárhely,
12-20 megapixeles kamera.[ Szerkesztve ]
-
Bouldestes
csendes tag
Az LTE változatú, 4GB RAM/64GB tárhellyel rendelkező MediaPad M3-as tabletet vettem 100 ezerért, függetlenül. Viszont az kicsit komolyabb hardverrel rendelkezik, hiába "csak" 8,5 collos a kijelzője. Kirin proceszor, 2560x1600-as kijelző, stb.
Már csak az a kérdés, hogy a 4GB RAM-mal és 64 GB memóriával szerelt 10"-os Lite változat mennyit kóstál majd. 130 ezer alatt szerintem nehezen lesz elérhető. -
7Heads Drago
veterán
Akkor hajrá.
Én ilyen cégtől nem veszek semmit se.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
etohun
aktív tag
válasz 7Heads Drago #14 üzenetére
-
kromatika
veterán
A spec igen komoly.
-
ityam
őstag
én egy nem Lite verziót szeretnék találni.
Normális játékra való tab 10 colos csak a samsung s3 as tab van a piacon. telefonból már millió gyártó de csak a samsung tudott egy játékos erős tabot csinálni. 200Kt meg nem szívesen adok ki egy tabért.
120-150 egy ilyenből snapdragon 820/835 el jöhetne.Remélem jön a nem Lite verzó is. -
Narxis
nagyúr
válasz H.Istvan25 #19 üzenetére
De akkor nem jobb már egy tablet? Főleg egy 10 colos.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz H.Istvan25 #17 üzenetére
Csak akkor ülök géphez ha muszáj. A tablettel ugyanúgy tudok böngészni, zenét hallgatni, youtubeozni és ez nekem elegendő legtöbbször. Ha írni kell valamit, hosszabb e-mail, word, excel stb. akkor persze géphez ülök. Az ülés az új dohányzás.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Narxis
nagyúr
válasz H.Istvan25 #15 üzenetére
Én ritkán hordom a tabletet bárhova is.
-
H.Istvan25
senior tag
Én továbbra se értem a tabletek értelmét. Sőt, egyre kevésbé értem. Inkább veszek egy phabletet, minthogy két kütyüt hordjak. Szerintem kényelmetlen
Huawei Mate 9
-
7Heads Drago
veterán
[link]
Elvileg csak e hónap közepétől lesz forgalmazva.A Huawei MediaPad M3 10 Lite várhatóan június közepétől lesz megvásárolható Magyarországon, az ára WiFi-only kivitelben kb. 95 ezer forint lesz, míg az LTE-s modellért kb. 110 ezer forintot kell majd fizetnünk.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
7Heads Drago
veterán
Ha jó lesz az ára én beruházok egyre. Kezd elegem lenni az ios ökörségeiből.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
troviko
senior tag
50 rugót adok érte.
https://www.oldtech.hu/
-
Lehel43
tag
350€ körül van németbe
-
Fejvadi
nagyúr
Minden tetszene, csak ez a Snapdragon 435 lehetne kicsit jobb.
-
Sodomizer
csendes tag
Tetszetős cucc. Mondjuk örülnék valami high end huawei tabletnek 10 col környékén olyan 150-200as tartományban.
-
ctvagyok
őstag
Végre egy 16:10 Android tablet. Jó lenne ha értelmes árban kezdene. Szerintem is 70k forint lenne egy jó nyitó ár.
A sima m2-nél gyengébb vas, ezért nem lenne jó ha 90 felett nyitna.[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
Na végre, azért még a teszteket megvárom.
-
janeszgol
félisten
válasz tothmaxy182 #1 üzenetére
Igen, ez a gond. Ha ez a cucc egy 5.2 colos telefon lenne, megállna 70-90k között. Ha egy 8 colos táblagép, már 100k. Mivel 10 colos, lesz ez 130 ezer környéke.
-
tothmaxy182
őstag
Ha meg tudna állni az ára 70ezer körül, esetleg be is ruháznék rá...
Pont ez kéne a tabletpiacnak! Normális termékek normális áron, hogy a 200ezres feleslegesen erős tablet és a 30ezres ipari hulladék között is legyenek gépek. Már kb 1 éve keresem a régi és baromi lassú Asus tabom utódját, de egyelőre nem találtam meg. Talán majd most.
Minden szavam magánvélemény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- Használt, de műszakilag hibátlan Pocketbook Basic Lux 3 magyar e-book olvasó - 1 év bolti garival! -
- Apple iPad 9th gen 64GB Wi-Fi Silver / Ezüst
- Apple iPad 10th gen 64GB Wi-Fi Blue / Kék Apple garancia 2025.02.08 + 1 év szavatosság
- Ujszeru Samsung galaxy tab s9+ 5G 12/512GB 2 ev garancia + extrak
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest