Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
rendben, hogy melegétel-utalványt melegételre lehessen költeni... mármint olyan helyeken, ahol a cégnél saját kajálda van, ami olcsó, aránylag normális és elfogadják... de ez egy ekkora telephelyen nem működik már, ahol melózok... (kevesen vagyunk, soha nem lesz itt étkezde) a közelben 1 vendéglő van, ahol normális a kaja, de ott el sem fogadják
ez így szívás... örültem, hogy vehettem rajta húst meg amit épp kellett... pazarlásnak tartanám viszont mekdonálcban és hasonló helyeken elverni...
azon gondolkozom, mi lehetne a legjobb felhasználás: eddig olyan ötleteim vannak, hogy időszakosan a pizzarendelés belefér (eddig is megvolt néha), mert az 2személyre megáll 2000 alatt... felderítem a környéket majd és valami olcsó/jó étterem is beleférne néha... meg ami nem rossz ötlet: közelben egyik vendéglőben akkora 2személyes tálat adnak 4-5ezer körül, hogy az 2személyre 2napi kajával felér... egész hétvégére meg lehet oldani belőle a kaját néha... felderítés kell... (mekdonálc, börgerking, stb alapból kilőve)
#6: hát tényleg nem jó, de ez van
most tervezgettem, hogy ha elolvad a hó nagyjából, akkor a megszokott boltban ellövöm a múlthavi csekkeket, de ez így ki fog maradni... (bringával szoktam bevásárolni és nem jó a jégen manőverezni 10-15kg hasznos teherrel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- Dell Precision 7670 FHD+ i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB / HU vb Pro tervező
- LG OLED55G42LW LG Gyári garancia 3 év
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest