- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
orion1025 #68 üzenetére
Én egéralátétnek használom:
Vagy stúdiónak:Az Air2 nekem elég sokban volt anno. Mikor megjelent, alaposan átgondoltam mire adok ki 200e Forintot.
Azóta kitűnően szolgál. Megtaláltam azokat a területeket, ahol egyértelmű előnnyel bír laptop subnoti, telefon, desktop gép használata mellett. Megkerestem.
Az, meg, hogy nem alkalmas olvasásra, nettó hülyeség. Kiválóan alkalmas.
A felbontása remek, betekintési szög remek, fényerőt, színtónust illeszthetem. Formátumokat kezeli.
A 40deka nem töri le a kezemet, ahogy a "Nagyindiánkönyv" se törte le 35 éve, meg egy félkilós könyv se.
Szemüveges is vagyok. Sosem fárasztotta a szemem annyira, mint neon mellett (alatt) félnapokat jegyzetelni a könyvtárban (analóg).
Kiválóan teljesít fotós munkáknál azonnali ellenőrzésre, mint megjelenítő. Meg még a jó ég tudja mikor.
Ott az asztalomon. Ha értelmét találom, azt használom. Ha más kell, azt. Sajt is legalább négyféle van a hűtőben. Pedig mind csak sajt..
Újságot nem vettem, mióta megvan. Már abból bejött az ára...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest