Hirdetés
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
South Velen
üzenetére
de egészen konkrétan milyen bugok? azon túl persze hogy a menüben kb egy menüpont nem látszik teljesen. csak érdekelne, mert nálam elfogulatlanabb ember nem igazán van szerintem, sw oldalon igen sok ponton pont bele tudnék kötni, de mindegyik inkább a hiányzik kategória lenne mint a bug. csak érdekelne hogy a rossz tapasztalatok mit fednek, mert ha a környezetemben szétnézek nekem konkrétan 1 bugom van (ami valamiért elszigetelt, csak nálam jelentkezik és nem igazán értem miért) a többiek meg kb fél évig sorolhatják. najó igazából tudok még egyet ami végülis a rendszer hibája, a külön alsó navigációs sáv ha elrejtésre kapcsolom nem is jön a legtöbb esetben elő, és ezért a billentyűzet nálam kitakarja pl a gyári mailkliens kezelőgombjait, de az is lehet hogy a megszokott bill pozícionálásos bug ez amit már írtam a topikban, és a meizufan-on se válaszolt rá konkrétan senki...
ezen kívül milyen bugok votlak a rendszerben?
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- ÚJ Asus V16 V3607VM - 16" WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Új DreamQuest mini PC, mini számítógép
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest