Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
Ez a tok is tetszik, bár nem tudom hogy mennyire vastagítja a készüléket?
Tempered glassból ezt érdemes venni közel 4$ért vagy a drágább tényleg jobb?
Mennyire nehéz egy ilyet felrakni? Nem vagyok nagy fólia szakértő, annó még MDA III Blue Angelre rendeltem Brando fóliát, na azt jól elcsesztem háromezerért. Azóta nem használtam fóliát semmire, de ez a Tempered glass szimpatikusnak tűnik a youtube tesztek alapján. Ez egyébként többször is felrakható ha esetleg elcseszném elsőre?
Illetve OTG pendriveből szerintetek ez milyen lehet?
Gondolkodtam a 32gb-s m1 note-n, de egy ilyen OTG-s 64gb-s mini pendriveal, innentől kezdve nem sok jelentősége vagy a 32gb-nek ha ez 9$-ért 64gb-s. Így már szerintem elég lesz a 16gb-s nekem.
Más: elvileg édsapámnak rendeltem a 16gb-s m1 note-ot, de szerintem megtartom - ha végre megérkezik a szájomiforsz@rról - ő pedig kap egy ilyet, ezt néztem ki neki bár nem tudom az 1gb ram mire elég. Igazából ő nem egy nagy gamer, skype, fb, viber, email stb-re használná. Lenovo s860, ha esetleg tudtok ár/érték arányban jobbat ajánlani ennél, ekkora akkuval, akkor azt megköszönném.
Az efox spanyol raktára mennyire megbízható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest