Hirdetés
- Gaming notebook topik
 - RAM topik
 - AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
 - Milyen videókártyát?
 - Valami baja van a tápomnak
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

cinemazealot
addikt
válasz

janaman01

üzenetére
						Először is nyugi!
 Másodszor javaslom, hogy állj Hulk módjára a helyzethez (hengereld le őket "like a pro") és profiként mutasd meg nekik, hogy mi az, amit nem látnak. A videofelvételed tényleg elég ratyi, nekem is meresztenem kellett a szemem, de én a fényképed alapján tudtam, mit és hol keressek. A videót mindenképpen olyan eszközzel csináld, aminek a fókusza fixre van állítva, mert a folyamatosan kereső autofókusz nagyon zavaró. Érdemes a videofelvételt úgy elkészíteni, hogy amikor felvillannak a lázadó pixelek, a képet kimerevíted és rá-zoom-olva kinagyítod, esetleg bekarikázod magán a videón, hogy jobban lássák, majd ismét lejátszani, hogy folyamatában is látható legyen minden.Szívesen segítenék, mert van pár kamerám és megvágni is tudnám a videofelvételt. Én helyileg Pest megyében a 10-es út vonzáskörzetében mozgok, Te merre szoktál járni?
(#1250) AllTheBest, (#1256) blackrulz
A screenshot nem fog segíteni, mert alakjukat nézve szerintem ezek a kis pixelek nem a videomemóriából valók (de legalábbis nem abból a rétegből, amiről az OS tudna), hanem a kijelzőből valamilyen elektromos zavar által, esetleg a kijelző hardveres vagy vas-közelibb szoftveres vezérléséből. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
 - ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 94% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Másodszor javaslom, hogy állj Hulk módjára a helyzethez (hengereld le őket "like a pro") és profiként mutasd meg nekik, hogy mi az, amit nem látnak. A videofelvételed tényleg elég ratyi, nekem is meresztenem kellett a szemem, de én a fényképed alapján tudtam, mit és hol keressek. A videót mindenképpen olyan eszközzel csináld, aminek a fókusza fixre van állítva, mert a folyamatosan kereső autofókusz nagyon zavaró. Érdemes a videofelvételt úgy elkészíteni, hogy amikor felvillannak a lázadó pixelek, a képet kimerevíted és rá-zoom-olva kinagyítod, esetleg bekarikázod magán a videón, hogy jobban lássák, majd ismét lejátszani, hogy folyamatában is látható legyen minden.