Hirdetés
- 

PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Adamis
őstag
Na, úgy néz ki, hogy megadta magát a teló. Reggel elkezdett villogni a kijelző, azt hittem, hogy az érintkezés nem stimmel. Mondom: szétszedem, megigazítom. Meg is volt, összeraktam, ment is a kijelző, de aztán semmi. A kijelző háttérvilágítása megy, de képet nem ad. Biztos, hogy nem a panellal van a gond, mert megnéztem a régi töröttel is, az is ugyanezt csinálja. Halványan világít a fekete háttér, de nincs kép. A digitizer rész megy, mert fel és le tudom húzni a nem látható értesítési sávot, de ennyi, kifújt.
Érintkező-hiba lehet? De nem is csináltam semmit, hanem egyszercsak vége. Zárt készülékház mellett purcant meg. Ilyet...

Szerk.: Ja, onnan tudom, hogy megy, hogy mikor rádugom gépre, bejön a tárhely, tudok róla és rá másolni. Recovery-nél és fastboot-nál sincs kép, nem rendszerhiba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
 - Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest