Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Synthwave

HÁZIGAZDA

válasz stewe2 #5 üzenetére

Trustból kábelt nem vennék, nemhogy perifériát és bár szigorúan gyakorlati szinten nézve meglehet, hogy van egy-két olyan modellje, ami tequilás szódával elmegy (ha az igények maximálisan kimerülnek annyiban, hogy legyen valami, ami a pointert mozgatja és ócsó; van ilyen), de már elvből sem ajánlok olyan ketyeréket senkinek, amit mondjuk a legjobb barátomnak ne ajánlanék nyugodt szívvel és egyenes arccal. Ahogy öregszem, annál kevésbé tudok együtt élni a vackokkal (még akkor sem, ha sokáig húzzák; ez nem helyettesíti a másik nyócvankettő szempontot) és ez hatványozottan igaz azokra az eszközökre, amiket állandóan használok, hiszen a perifériák óriási mértékben befolyásolják a felhasználói élményt.

Ez ugyanolyan dolog, mint mikor valaki például játékra keres hardvert, kap egy tényleg korrekt ajánlást, majd elveti azt, mert "nem vagyok leégve, de egy héten csak pár órát puffogtatok, nem kell ilyen cucc, elleszek én 30-40 fps-sel, meg jó az az irodai egér is, nem vagyok pro stb.".

Persze meg lehet ezt is érteni, nem olyan sok időt tölt el vele, így nem is akar nagyon költekezni, még akkor sem, ha kikapcsolódásról van szó. Számomra ez azért fura, mert ha már dolgozom, fizetem a számlákat és a konstans rózsaszín szivárványos pónimező helyett inkább szabálytalan időközönként a létezés tragédiájával szembesülök csak, legalább akkor legyen abszolút hibátlan az élmény, amikor néha leülök játszani, legyen minden reszponzív és bármiféle röccenéstől mentes, három számjegyű fps + Hz oszt halleluja. Ha nem ez van, akkor csak marokra szedem azt a kevés hajamat, ami még van ---> a pihenésre szánt idő értelmét veszti, mert pont az ellenkezőjét élem át annak, amit megcéloztam.

Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a papné lánya, viszont azzal, hogy értelmes mütyüröket ajánlok, nem a sznobvonatról küldök telexet, csak jót akarok.

• Aprósólyom

addikt

válasz stewe2 #5 üzenetére

Majd mi megmondjuk, hogy mire vegyél egeret! ;] :C :(((

ON: Egyébként, én úgy emlékszem a legutóbbi egérvásárlásomból, hogy a kábel nélkül tömeget mindig megadják. Kicsit furcsa volt az erre vonatkozó megjegyzés.
    Tessék, a csóringer 7k-s vezetékes egeremnél is ugyanígy meg van adva a kábel nélküli tömeg. :R

Új hozzászólás Aktív témák