Hirdetés
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Jobb biztonságot és energiahatékonyságot kínál a Bluetooth 6.1
- Módosította az előző generációs Dimensity csúcslapkáját a MediaTek
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- RAM topik
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Trustból kábelt nem vennék, nemhogy perifériát és bár szigorúan gyakorlati szinten nézve meglehet, hogy van egy-két olyan modellje, ami tequilás szódával elmegy (ha az igények maximálisan kimerülnek annyiban, hogy legyen valami, ami a pointert mozgatja és ócsó; van ilyen), de már elvből sem ajánlok olyan ketyeréket senkinek, amit mondjuk a legjobb barátomnak ne ajánlanék nyugodt szívvel és egyenes arccal. Ahogy öregszem, annál kevésbé tudok együtt élni a vackokkal (még akkor sem, ha sokáig húzzák; ez nem helyettesíti a másik nyócvankettő szempontot) és ez hatványozottan igaz azokra az eszközökre, amiket állandóan használok, hiszen a perifériák óriási mértékben befolyásolják a felhasználói élményt.
Ez ugyanolyan dolog, mint mikor valaki például játékra keres hardvert, kap egy tényleg korrekt ajánlást, majd elveti azt, mert "nem vagyok leégve, de egy héten csak pár órát puffogtatok, nem kell ilyen cucc, elleszek én 30-40 fps-sel, meg jó az az irodai egér is, nem vagyok pro stb.".
Persze meg lehet ezt is érteni, nem olyan sok időt tölt el vele, így nem is akar nagyon költekezni, még akkor sem, ha kikapcsolódásról van szó. Számomra ez azért fura, mert ha már dolgozom, fizetem a számlákat és a konstans rózsaszín szivárványos pónimező helyett inkább szabálytalan időközönként a létezés tragédiájával szembesülök csak, legalább akkor legyen abszolút hibátlan az élmény, amikor néha leülök játszani, legyen minden reszponzív és bármiféle röccenéstől mentes, három számjegyű fps + Hz oszt halleluja. Ha nem ez van, akkor csak marokra szedem azt a kevés hajamat, ami még van ---> a pihenésre szánt idő értelmét veszti, mert pont az ellenkezőjét élem át annak, amit megcéloztam.
Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a papné lánya, viszont azzal, hogy értelmes mütyüröket ajánlok, nem a sznobvonatról küldök telexet, csak jót akarok.
-
Aprósólyom
addikt
Majd mi megmondjuk, hogy mire vegyél egeret!
ON: Egyébként, én úgy emlékszem a legutóbbi egérvásárlásomból, hogy a kábel nélkül tömeget mindig megadják. Kicsit furcsa volt az erre vonatkozó megjegyzés.
Tessék, a csóringer 7k-s vezetékes egeremnél is ugyanígy meg van adva a kábel nélküli tömeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ThinkPad T480s 27% 14" FHD IPS i7-8550U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, I9-9880H CPU, 32GB DDR4, ÚJ 512GB NVMe SSD, T2000 4GB VGA, WIN 1
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14" FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás száml
- HP Pavilion 15-eh1xxx, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 5700U CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, WIN 11, 27% áfás
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest