Új hozzászólás Aktív témák
-
5150
aktív tag
Ezzel én is hasonlóképp vagyok. A különbség annyi, hogy megelőzendő a bajt, pár éve beszereztem egy nullás gépet és szorgalmasan használom is. És az se trust. Nem bizom a trustban. Akkor sem ha ingyen adnák. Kb tesco kategória, az meg kell a fenének, szenvedtem én már eleget életemben, nehogymár még fizessek is érte... A g305 legalább "moddolható" is egy akku adapterrel és hero szenzorral, kiváló összeszerelési minőséggel, jó minőségű anyaghasználattal, meg ugyanazzal a "lightspeed" wireless technológiával rendelkezik, ami a sokkal drágább tesójában, a g-pro wirelessben is dolgozik. De aztán engem ne vádoljon senki azzal, hogy akadályozom önszenvedtetési jogait, csak közvetitem megtépázott agysejtjeim véleményét a dologgal kapcsolatosan. Aki úgy érzi megérdemli és/vagy mindenképp szenvedni akar, az ilyeneknek bátran tudom ajánlani a trucstot, meg a gembirdet és még pár hasonló cuki gyártót egereit. Ilyen esetben célszerszám az is. Csak engem felejtsenek el.
-
Amerigo57
őstag
Érdekes ez a PixArt PAW3519 szenzor.
Eddig csak az MSI Clutch GM08 , és az AOC GM200DREE egereknél találkoztam vele.A Sharkoon Shark Force II. a tesztelés erejéig , megérne 10 Eurót.
-
Hol lehet kapni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Aprósólyom #7 üzenetére
"Kicsit furcsa volt az erre vonatkozó megjegyzés."
Nem csak neked.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Trustból kábelt nem vennék, nemhogy perifériát és bár szigorúan gyakorlati szinten nézve meglehet, hogy van egy-két olyan modellje, ami tequilás szódával elmegy (ha az igények maximálisan kimerülnek annyiban, hogy legyen valami, ami a pointert mozgatja és ócsó; van ilyen), de már elvből sem ajánlok olyan ketyeréket senkinek, amit mondjuk a legjobb barátomnak ne ajánlanék nyugodt szívvel és egyenes arccal. Ahogy öregszem, annál kevésbé tudok együtt élni a vackokkal (még akkor sem, ha sokáig húzzák; ez nem helyettesíti a másik nyócvankettő szempontot) és ez hatványozottan igaz azokra az eszközökre, amiket állandóan használok, hiszen a perifériák óriási mértékben befolyásolják a felhasználói élményt.
Ez ugyanolyan dolog, mint mikor valaki például játékra keres hardvert, kap egy tényleg korrekt ajánlást, majd elveti azt, mert "nem vagyok leégve, de egy héten csak pár órát puffogtatok, nem kell ilyen cucc, elleszek én 30-40 fps-sel, meg jó az az irodai egér is, nem vagyok pro stb.".
Persze meg lehet ezt is érteni, nem olyan sok időt tölt el vele, így nem is akar nagyon költekezni, még akkor sem, ha kikapcsolódásról van szó. Számomra ez azért fura, mert ha már dolgozom, fizetem a számlákat és a konstans rózsaszín szivárványos pónimező helyett inkább szabálytalan időközönként a létezés tragédiájával szembesülök csak, legalább akkor legyen abszolút hibátlan az élmény, amikor néha leülök játszani, legyen minden reszponzív és bármiféle röccenéstől mentes, három számjegyű fps + Hz oszt halleluja. Ha nem ez van, akkor csak marokra szedem azt a kevés hajamat, ami még van ---> a pihenésre szánt idő értelmét veszti, mert pont az ellenkezőjét élem át annak, amit megcéloztam.
Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a papné lánya, viszont azzal, hogy értelmes mütyüröket ajánlok, nem a sznobvonatról küldök telexet, csak jót akarok.
-
Aprósólyom
addikt
Majd mi megmondjuk, hogy mire vegyél egeret!
ON: Egyébként, én úgy emlékszem a legutóbbi egérvásárlásomból, hogy a kábel nélkül tömeget mindig megadják. Kicsit furcsa volt az erre vonatkozó megjegyzés.
Tessék, a csóringer 7k-s vezetékes egeremnél is ugyanígy meg van adva a kábel nélküli tömeg. -
Cobra.
őstag
Sharkoon Draconiám van, kb 4 éves (lehet több, már nem emlékszem pontosan) és mostanában kezdett el néha duplaklikkelni a bal gombra. Szerintem ár-élettartamban elég jó volt és én meg votlam elégedve a működésével.
-
stewe2
aktív tag
Elnézést kérek
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy mire képes ez az árkategória, de az életem második szakaszában tudok ezzel együtt élni. Nekem is megvolt a "prémium érzés" alatt nincs élet, de ez 2000-2005 között. Akkor voltak ilyen egereim. Amúgy átlag otthoni felhasználásra nem mond, hogy nem jó pl. a Trust.
Ha néha játszok, arra van egy Xbox One kontrollerem, és ott tényleg érzem a különbséget az aliexes 360-hoz képest
Egyik cégnél az informatikus a beszerzésnél hozott egy nagy dobozzal az 1000 forintos Geniusokból. CAD, és Excell ment főleg. Na az tényleg gáz volt
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem is szabad. Esetleg ha palmosabb/nehezebb dög kell, akkor Logitech G603.
Na jó, van akinek nyilván tökmindegy és végeredményben nem is számít annyira a szenzor, a kapcsolók, a talpak, netán a felhasznált anyagok minősége vagy a vezeték nélküli kapcsolat reszponzivitása/stabilitása, de a Trust alapból ipari hulladék kategória, szóval nehéz elképzelni, hogy milyen szinten gagyi lehet egy 3500 forintos wireless darab; a kerámia tappancsaim többe kerültek.
-
stewe2
aktív tag
Ez nagyon tetszik, de nem tudom hogy ez a brand mennyire "tartós", "minőségi"? Mondjuk ehhez képeset:
https://edigital.hu/vezetek-nelkuli-eger/trust-22878-ravan-vezetek-nelkuli-eger-p685667
Ez lenne a kiszemelt. (Vannak 10 éves Trust egereim napi használatból) -
DEJVID
őstag
"jó kérdés, hogy egy vezetékes egérnél kit érdekel a vezeték nélküli tömeg" hogymi?
Miért lenne érdekes vezetékkel? Hogy elbírja-e az asztal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A második generációs változatban már új érzékelő dolgozik, az elérhető színek száma azonban a felére csökkent.
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- Macbook Air 13" M3 - 2024, 8/256GB, 99% akku, Apple garancia ( 102)
- Macbook Air 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 512GB SSD - garancia ( 105)
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest