- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Új számról (over each other) kinek mi a véleménye?
Megmondom őszintén, nekem még nem sikerült eldönteni. Mert végülis rossznak nem mondanám, de igazából kifejezetten jónak sem. Egy jobb albumon ez nekem az n+1-edik filler zene, hogy meglegyen a szükséges mennyiség, de igazából csak azért került oda, mert nem rossz, nem azért, mert tényleg jó.
Nem az a zene, amit elnyomok, ha bedobja a spotify dj, de nem is az a zene, amire direkt rákeresek, hogy meghallgassam.
Az előző két, nagyon LP, nagyon jó szám után ez nekem kicsit csalódás. -
opr
nagyúr
Szintén.
Amikor lement a meglepetés újraalakulós online stream (élőben néztem, fent maradtam
), és bejelentették az új albumot, volt ilyen erősen limitált példányszámú (asszem 5800db globálisan) gyűjtői biszembaszom csomag; Na, egy olyanra gyors sikerült lecsapni, mondom ezzel támogatom a bandát, ez is egy jelzés, hogy igény az van rájuk, a CD-vel meg úgy voltam, hogy leszarom, majd berakom a PS5-be, aztán meghallgatom, úgyis arra van kötve a hifi...
Aztán rájöttem, hogy hupika, optikai meghajtó ugyan van benne, de audio CD támogatás bsszottul nincs ám a PS-ben... úgyhogy marad szegény csomag bontatlan ereklyének, hátha egyszer érni fog valamit, az albumot meg hallgatom spotify-ról oszt kész. -
opr
nagyúr
válasz
mefistofeles #15 üzenetére
Én azt látom rajta, hogy rendesen retteg szegény. Mondjuk olyan nyomás van rajta, hogy csodálom, hogy ennyire bírja.
Itt a kérdés szerintem az, hogy 1-2 év múlva milyen lesz. Ha akkor is ennyire futja, az probléma lesz, mert akkor már nem fogja elvinni a hátán a produkciót az "úristen újra van Linkin Park" katarzis.Chestert meg soha, senki nem fogja tudni kiváltani, de ezt nem is reális elvárni, és szvsz nem is akarják. A baj tényleg az, hogy sokan azt szeretnék tőle, hogy csöcsös Chester legyen, de az sose lesz. Viszont pl az emptiness machine, amit már eleve az ő hangjára írtak szerintem jól működik nagyon.
-
opr
nagyúr
Haaaaat, erosen tul van ez tolva ez a szcientologus dolog. Van egy darab bejegyzes vagy foto vagy mi, majd egy evtizeddel ez elottrol. Azota semmi se mellette, se ellene. Namost a szcientologia olyan, hogy art az egeszsegnek, ha (so-so) hires emberkent nyiltan kiallsz ellenuk.
Ha meg aktivan szektatag vagy, akkor mar az is, ha nem aktivan tolod oket.Szoval szerintem nem szcientologus, de nem fog kiallni ezt mondogatni, mert rohadtul nem hianyzik ez senkinek. De ha meg megis az, amig nem nepszerusiti a szektat, reszemrol le se szarom, zene legyen jo - az meg eddig jo. Uj albumot meg majd meglatjuk, reszemrol remenykedem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged