- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krike
aktív tag
A TimelineX soha nem volt üzleti kategória, hanem a consumer csücsa inkább, ami átmenetet képezhetett a két osztály között. Amit 3840 pedig nem lesz, elhiheted, közel vagyok a tűzhöz.
Fizikailag mind a két gépet szemrevételeztem, tapiztam. Ami a nagy különbség a külcsínen kívül jelenleg:
- a timelineX CPU-k erősebbek mint az ultrák, mert utóbbi az alacsony áramfelvételű szériába tartozik, viszont a diszkrét VGA tekintetében a GT540M 96 számoló egysége elbújhat az ultrában lévő GT640M 384 tagot számláló "kórusától". És a mai időkben tudjuk, hogy a VGA többet vállal magára a 3D esetén, mint a CPU.Ha kis méretet akarsz, akkor várni kell a V3 sorozatra, a 13,3"-as széria amúgy is mostoha gyerek volt, mert minimálisan kissebb a 14"-nál, de optikai meghajtó nincsen benne. ebben az esetben, ha már le kell mondani erről, a 11,6-os méret sokkal nyerőbb lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest