Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pdev1811

tag

Na szóval visszatérve a Sapphire ügyre. Megnézték a beszállítónál az összes darabot, egyikben sincs. Elvileg megreklamálták a Sapphire magyarországi képviseleténél, ők pedig továbbították a gyártóhoz. Elvileg pótolni fogják a hiányosságot.

Először be se akartam rakni, ott rohadjon meg a dobozába, de aztán csak beszereltem. Maga a kártya elég erős. Nem olyan halk, de elviselhető. Max közeli terhelésen nem nagyon megy 65 fok fölé, 50-60%-os ventivel. 60 fok alatt is lehet tartani de ahhoz 80-90%-os venti kell és úgy már elég hangos.
    Egyelőre csak Bf3-at teszteltem (Bf4-et ugye nem tudok.......) single stabilan 60 felett,70-90 fps, multi 64 fő ingadozó, néha ledroppol 40 alá de 50-70 között ingadozik nagyrészt. 80-90%-os a terhelése. i3 3,4GHz, 8gb ram, win8.

Ja és igen, néha bevibrál egyet a képernyő. Játék közben nem venni észre, csak itt böngészőben. Catalyst nincs fent, csak a driver. 13.11 beta.

Még gondolkozom az elálláson, de elnézve az árakat, nem sokat nyernék rajta ha visszaküldöm az én költségemre és drágábban megvenném, aprón már lehet találni 8ezerért is Bf4 kódot.

Új hozzászólás Aktív témák