Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
Szerver környezetbe szánt CPU-kal kár összehasonlítani, ellenben ha pl. megnézed a kisebb 4 illetve 6 modulos Opteronokat, nem arányosan kisebb TDP-vel rendelkeznek.
Szóval benne van az hogy melyik milyen feszültségen bírja a megadott órajelet és akkor eszerint került egy TDP keretbe, ami nem azt jelenti hogy csak 125W-t ehet, ehet az 100W-t is.
A számításod meg abban hibázik, hogy a feszültséggel nem számoltál, ergo a fesz. emelés nagyon seggbe tudja rúgni a fogyasztást.
Az meg tény, hogy valószínűleg azokból lesznek az FX4130-asok, akik nem feletek meg FX4300-nak.
ui: Bár szerintem elnézve azt hogy csak Truboval erősebb 100MHz-el a 4300-as, én amondó vagyok jó vétel lehet az FX4130, ha 4100-es áráért majd megvásárolható lesz, persze csak ha az újabbik 4130.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- EAFC 26
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest