Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"a hifinek nem feladata, hogy a valóságot adja vissza, hanem az, hogy a legjobban szórakoztasson."
Ezek szerint a dumm-dumm meghajtású hármas Golf "nagyzenéje" a hifi csúcsa.
Én továbbra is maradok annál az elvárásomnál, hogy a hifi cucc minél pontosabban szólaltassa meg a hanganyagot (aminek persze az lett a vége, hogy stúdiómonitorjaim vannak).
-
ROBOTER
addikt
"Bocsánat, de a hifinek nem feladata, hogy a valóságot adja vissza, hanem az, hogy a legjobban szórakoztasson."
Hát a biznisz-kommunikáció nem erre épül. És a hívőké sem többnyire.
Félmilliós hálózati feszültség stabilizátor szórakoztat?
Százezres kábel szórakoztat?
Ha eltekintünk a nyilvánvaló átveréstől, és ha még érne is valamit, pont a szórakoztatás irányába tolja el a hangminőséget? Nincs ebben egy óriási logikai bukfenc? Mindig az a szórakoztató, ami drágább és több, több részből áll és nemesebb anyagokból, miközben azt magyarázzuk, hogy a szórakoztatás mögött nem tudomány áll?Nekem meg nincs több kérdésem, mert lényegében lezártad a vitát ezzel a mondattal. Én elégedett lennék, ha ez lenne a valós üzenet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Technics bemutatta a közvetlen meghajtású, különálló vezérlővel szerelt SP-10R-t.
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest