Új hozzászólás Aktív témák

• fuze

őstag

A metró felületnél szerintem csak a kezdeti nehézségek okoztak problémát mindenkinek és ezért utálják annyian. Amikor megjelent a 8 én kipróbáltam, de undorító volt, átláthatatlan módon lehetett váltani a programok között, illetve minden telepített programot azonnal kihelyezett csempének. Start gomb sem volt.

Viszont a 8.1 már sokkal ergonomikusabb, a csempéket már magad rendszerezheted, méretezheted így számomra kiváltja az asztalt mint felhasználói felületet. Nálam ott csak kuka van, míg a Startképernyőn csoportosítva, átláthatóan vannak kipakolva az alkalmazások.

Mégis mi lehet az amire a többség használja a Start menüt? Egy program bepötyögése, böngészés köztük illetve a vezérlőpult vagy a Sajátgép megnyitása. Ezek a 8-asban vagy sokkal jobban vannak megoldva, vagy teljesen ugyanolyanok.

A keresés az Start gomb és írod is - ugyanaz.
    Böngészés az start gomb és lefelé nyíl - ugyanaz.
    Sajátgép: Mi a francnak? Az intéző most már egyből a logikai meghajtókra mutat, nem a felhasználó dokumentumaira mint a 7-ben.

Vezérlőpult, Kezelés, Futtatás - Minden ilyesmi egy jobb kattintás a Start-ra.

Az Update 1-el meg mégjobb lett minden.

Ezek után ti visszasírjátok a Start menüt? Én nem...

Új hozzászólás Aktív témák