- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- 3D nyomtatás
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megint ezzel a hulladék tablettel adják...
@Cynicelectro Van pedig, de az már kínai, ja ez is
-
Cynicelectro
aktív tag
Most rendeltem Honor Pad 8-at. Már "csak" 179 font volt. Ennél olcsóbb használható tabletet nem találtam a "piacon."
U.i.: Almás ököszisztémára váltva hiányérzetem támadt Android irányban. Számomra fontos alkalmazások nem érhetőek el az AppleStore-ból. Pl. PHEV Watchdog, MirrorLab (amiket megvásároltam a PlayÁruházból). A Google Home is sokkal döcögősebb iPhone-on. -
jeni
félisten
Drágasság....
Hogy akar ismét a TOP 3-ba vissza kerülni a Honor? -
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Ebben egyetértünk .
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
Luck Dragon #4 üzenetére
Én a teló árát sokallom, de tény, hogy a tabi se éri meg. Ipad mellett még a Pad 5 is agyonveri ennyiért.
-
janeszgol
félisten
Nekem pár dologgal bajom van.
1, régen a Mate a következő P-szériának ágyazott meg hardveresen. Lehet hogy volt már hír 2020 óta, hogy ez abbamarad, de akkor is Honor 70-ként SD778G? Na ne már...
2, Honor Pad 8. SD680-al? Minek? Mondjuk az 5:3 képarány miatt ezt a kompromisszumot meg is kötném. De csak 4 GB ram? Oké hogy van nagyobb, de minek a kisebb?
-
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Nem is kicsit , pedig nem lenne ez olyan rossz . Legalábbis a specifikációt eltekintve .
De ebben az ár sávban “én” maradok az iPadnél. -
törölt tag
Komoly árak. De semmi meglepő nincs ebben nagyon megugrottak a droidos telefonok árai. Ezért is nő az almás telefont használók köre mert árban nincs már egyáltalán difi.
-
bollokcs80
Korrektor
Fog a ceruza rendesen.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bankmentes, kamatmentes részletfizetés. Lenovo LOQ Ryzen 7 , RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest