Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Ezzel már nincs olyan probléma, hogy ha elromlana akkor 2 hónapig nem tudok beloggolni, mert annyi idő mire a Blizzardosok megoldják a problémát? Mondjuk ha logikusan gondolkozok, akkor ez nem nagyon tud elromlani.
A sima Authenticator-t inkább eladtam, mert túl sok rossz történetet hallottam, de ez jó lenne ha nincs semmi veszély abban, hogy használom.
-
anulu
félisten
jó lenne, ha lenne S60-ra is
-
Wolverine
félisten
Ha hozzárendeled a Battle.net accountodhoz, akkor minden esetben, amikor belépsz egy Battle.net játékba, a felhasználónéven és a jelszón kívül meg kell adnod az Authenticatoron épp olvasható kódot is. A kód folyamatosan (azt hiszem, 5 percenként) változik, és a titkosítása gyakorlatilag törhetetlen. Így csak akkor léphet be bárki a te acc-oddal, ha nála az Authenticatorod is.
Ezzel el lehet kerülni az accountlopással járó gondot, lévén még ha meg is szerzik a jelszavad és a userneved, nem fognak tudni belépni. -
twollah
nagyúr
Ezzel mit is lehet csinalni?
Mert ez nekem kinaiul van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest