Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
Kicsúsztam a szerkesztésből - közben rájöttem, hogy ez ugye az Pi1A+ modellfrissítése... én néztem be, arról a modellről anno teljesen lecsúsztam. De akkor sem igazán értem, hogy ha valaki onnan akar frissíteni, miért nem vált inkább a komolyabb Pi3-ra (meg max. táblacsokiért vesz hozzá egy másik házat / fúr át pár rögzítőlyukat...)
"[...] akkuról menő vagy otg módú megoldást akar (ami nem megy az smsc-n keresztül), annak nagyon jól jöhet ez a változat, amin nincs ott a számukra felesleges/leküdhetetlen akadályt képező smsc chip"Kösz - ezekkel az infókkal együtt már lényegesen érthetőbb.
-
azbest
félisten
nagyon egyszerű... akinek kell a lan, az megveheti a B változatot.
Aki meg hordozható, akkuról menő vagy otg módú megoldást akar (ami nem megy az smsc-n keresztül), annak nagyon jól jöhet ez a változat, amin nincs ott a számukra felesleges/leküdhetetlen akadályt képező smsc chip, ami az usb hub és usb-lan vezérlőt tartalmazza. Azért persze a 4 mag tud enni, viszont "A" változat eddig csak első generációs chippel (1 magos armv6) volt, ami meg lassú. De aki wifivel elvan, annak médiajátszónak is elmegy, hisz a 256-ossal is elfut, bár kicsit küzdelmesen. Szóval biztosan van, akinek ez hiánypótló megoldás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó felújított számítógép
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Számítógép, Ryzen 5 3600, RX6600 8gb, 32gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest